Stel Andre Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Ωραιος φιλε! Ηταν ευχαριστο στο ακουσμα. Δυσκολος διαγωνισμος με πολλες "δυνατες" συμμετοχες! Σου ευχομαι οτι καλυτερο! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
kbasilis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Δε μου αρεσει το σημειο μεχρι το 0:45... Δε ξερω γιατι... Μια από τα ίδια από εκεί και μετά το απογειώνεις πολύ καλά,μπράβο :D Flying High Again
HeathenMV Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 Πολύ ωραίο σόλο, και το σημείο μέχρι το 45 κάνει τη διαφορά για μένα. Έχει το στοιχείο της έκπληξης το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Γενικά όλο το σόλο είναι πρωτότυπο και μου άρεσε πολύ η κλιμάκωση του. Δεν θα συμφωνήσω για τα vibrato και τα bends, έτσι όπως το πήγες δε νομίζω ότι ήθελε το κομμάτι να το τρελάνεις στο vibrato. Να σας πω την αλήθεια το vibrato συνέχεια το βρίσκω κουραστικό (και το wah wah αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο). Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ο ήχος, χωρίς να είναι κακός όντως είναι λίγο πιο sharp απ'ότι θα ταίριαζε στο σόλο σου. Καλή επιτυχία. :)
gmoll Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2013 @Steltrucci:Tα nicknames που καταλήγουν σε "trucci" ,πάντα φέρνουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου. ;) Thanks man.Το πόσο "μεγάλος" είναι ο διαγωνισμός,δεν λειτουργεί αποτρεπτικά για μένα.Εφόσον αυτό που φτιάχνω με εκφράζει και είναι αξιόλογο,δεν είναι ζήτημα αν θα κερδίσω ή όχι,αλλά το ότι αυτή είναι η ΔΙΚΙΑ μου πρόταση. Ευχαριστώ για τις ευχές!Να σαι καλά! @kbasilis:Bro,μάλλον προερχόμαστε ή επηρεαζόμαστε από διαφορετικά περιβάλλοντα,πράγμα που είναι απόλυτα υγιές και αναμενόμενο.Για μένα αυτό που είναι "διαφορετικό" από αυτό που συνήθως γίνεται,μπορεί να σου φαίνεται αδιάφορο.All good! @HeathenMV:....και για του λόγου το αληθές,εσένα σου δημιουργεί την εντύπωση που ήθελα να δημιουργήσω.Χαίρομαι που σου άρεσε man!Για το θέμα του ήχου θα δοκιμάσω και άλλες μεθόδους και θα καταλήξω σε κάτι λιγότερο compresαρισμένο ή "οξύ"..I'll look into it.. ;) Cheers! If the house is rocking,don't bother knocking...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση