Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Administrator Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Τι ζημιά ρε Βασίλη... ::) Διάβασε τους κανονισμούς. 4. Δεν επιτρέπεται η προώθηση και αναζήτηση πειρατικού λογισμικού και μουσικής ή οτιδήποτε άλλο παραβαίνει τον νόμο, μέσα από τη σελίδα. Μετα διάβασε κάτι απο τα προηγούμενα θέματα για κάρτες ήχου, drivers και συγχρονισμούς, γιατί ο ένας σου μιλάει για καθυστέρηση / latency στο recording κι εσύ μιλάς για καθυστέρηση στο κατέβασμα του ...torrent. Άστα... χάλια τα νεύρα μας. ;D Live and let Live.
kbasilis Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Τι ζημιά ρε Βασίλη... ::) Διάβασε τους κανονισμούς. Μετα διάβασε κάτι απο τα προηγούμενα θέματα για κάρτες ήχου, drivers και συγχρονισμούς, γιατί ο ένας σου μιλάει για καθυστέρηση / latency στο recording κι εσύ μιλάς για καθυστέρηση στο κατέβασμα του ...torrent. Άστα... χάλια τα νεύρα μας. ;D Μεγάλη βλακεία μου,είχα πρόβλημα την καθυστέρηση / latency και υπέθεσα μήπως φταίει και κανένα αρχείο και έτσι ξεκίνισα για τα torrent κτλ και τελικά το παραξύλωσα. Δεν θα ξαναεπαναληφθεί,και πάλι συγνώμη. Flying High Again
Neurotic Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Χαλια τα νεύρα μας...δεν λες τίποτα(5 μαθήματα έμειναν ακόμα και μετά θα ηρεμήσουμε ;D ;D ) Παίδες σόρυ αλλά εγώ δεν είχα καμία διάθεση για κουβέντα περί σπασμένου λογισμικού!Εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν ότι ο Βασίλης αντιμετώπιζε πρόβλημα με την free έκδοση του Guitar Rig και γι' αυτό συνέχισα και ρώτησα κιολας απο που κατεβάζει. Δεν είχα αντιληφθεί απο που έκανε το download και λάθος μου που δεν ρώτησα από την αρχή! Βασίλη όπως και έπαθες(ελπίζω και να έμαθες) με τα σπασμένα δεν θα βγάλεις άκρη, οπότε κατέβασε την free έκδοση από το site της Native Instruments ή κατέβασε το Amplitube που είναι επίσης free, να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και χωρίς προβλήματα! ;)
kbasilis Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2013 Χαλια τα νεύρα μας...δεν λες τίποτα(5 μαθήματα έμειναν ακόμα και μετά θα ηρεμήσουμε ;D ;D ) Παίδες σόρυ αλλά εγώ δεν είχα καμία διάθεση για κουβέντα περί σπασμένου λογισμικού!Εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν ότι ο Βασίλης αντιμετώπιζε πρόβλημα με την free έκδοση του Guitar Rig και γι' αυτό συνέχισα και ρώτησα κιολας απο που κατεβάζει. Δεν είχα αντιληφθεί απο που έκανε το download και λάθος μου που δεν ρώτησα από την αρχή! Βασίλη όπως και έπαθες(ελπίζω και να έμαθες) με τα σπασμένα δεν θα βγάλεις άκρη, οπότε κατέβασε την free έκδοση από το site της Native Instruments ή κατέβασε το Amplitube που είναι επίσης free, να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και χωρίς προβλήματα! ;) Θα κοιτάξω να βρω κάποιον να έρθει από κοντά να το δει γιατί ακόμα και να το αγοράσω πάλι θα μπλέξω λόγο της ασχετοσίνης ;D ;D ;D Το ρυμάδι και αυτό ώρες ώρες σου έρχεται να το πετάξεις από το παράθυρο (και ας είναι δικό σου το λάθος ;D) Flying High Again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση