neeq Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Σε σας, που ειστε ΝεοΔημοκρατες. Λες να φταίει το δεξιό μου παρελθον? ;D Αμα ειναι, να γινω σοσιαλιστης κι εγω, βγαίνει Integra και καινουριο moog οπου να'ναι :P
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Τωρα πλεον ειναι αργα Neeq. Οι μερες της πραγματικης δημοκρατιας και της κραταιας οικονομιας που ειχαμε επι GAP περασαν ανεπιστρεπτι... :( Specs talks, Mgs walks
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Guru Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Λες να φταίει το δεξιό μου παρελθον? ;D Αμα ειναι, να γινω σοσιαλιστης κι εγω, βγαίνει Integra και καινουριο moog οπου να'ναι :PΘα βγάλει και άλλες δύο βεrrσιόν... μία με κόκκινη και μία με πrrάσινη... οθόνη. Γι'αυτό η καθυστέrrηση ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Μου θυμησες τωρα τα ηλ. ρολογια που εβγαζε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στα 80s, η οθονη των οποιων αναβοσβηνε και αναλογα το κομμα εδειχνε τον ηλιο του ΠΑΣΟΚ ή τον πυρσο της ΝΔ. Α ρε αξεχαστες εποχες.... ;D ;D ;D Specs talks, Mgs walks
neeq Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Το little phatty παντως υπαρχει σε ΚΚΕ βερσιον Αλλά και σε βερσιον Λευκό-Ακυρο
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Δεν ειδες το καλυτερο. Κυκλοφορει μονο σε 20 κομματια. 15000€, hand-made, numbered and signed by G.A.P. 8) Specs talks, Mgs walks
neeq Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Ο Dave Smith εχει μεινει πολυ πισω με την απολιτικ σταση του. (βεβαια, εδω που τα λεμε...πολυ μπλε τα Εβολβερ)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 βεβαια, εδω που τα λεμε...πολυ μπλε τα Εβολβερ Φυσικα "πολυ μπλε" το Evolver βρε Neeq. Ο Smith ειναι γνωστο κομματοσκυλο και καργα Σαμαρικος. :P Specs talks, Mgs walks
neeq Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 Το εχω καταλαβει, απο τις εκπομπες του στον ΣΚΑΙ.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2013 ;D Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση