Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

τώρα εγώ να θίξω το θέμα "LAG"? ;D

Αν σου βαστάει θίξτω ,έτοιμο τόχω το κονσερβοκούτι στο θηκάρι και όπως βλέπεις κι απ το οβίνδεο έχω και χώρο να σε βολέψω μετά  ;D ;D ;D

Για πες λοιπόν ,τι ήθελες να πεις?  ;D ;D ;D

No one wants an alien

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

τι? νομίζεις πως μου πέφτει λίγη??

αντιθέτως! περισσότερες πληροφορίες περί μοντέλου και γνώμης θα επιθυμούσα μιας και τον τελευταίο καιρό έχουν μπει στο στόχαστρο!

(αλλά είπα να μη χαλάσω το θέμα! ;D )

...και όπως βλέπεις κι απ το οβίνδεο έχω και χώρο να σε βολέψω μετά  ;D ;D ;D

τα σπασε! :P ;D

Δημοσιευμένο

τι? νομίζεις πως μου πέφτει λίγη??

αντιθέτως! περισσότερες πληροφορίες περί μοντέλου και γνώμης θα επιθυμούσα μιας και τον τελευταίο καιρό έχουν μπει στο στόχαστρο!

(αλλά είπα να μη χαλάσω το θέμα! ;D )

τα σπασε! :P ;D

Φίλε είμαι πολιτισμένος κουμουνιστής εγώ ,είμαι του ΚΚΕεσ ,δεν θα πονέσεις  ;D ;D ;D

LAG gla T66D, την είχα πράρει πριν 3 χρόνια προς 120 ευρώ . Δυνατός ήχος ολίγον ξερός χωρίς ιδιαίτερο χρώμα .

Ταστιέρα φαρδιά ,κουτσουρέ  ;D Θέλει ρύθμισμα το ύψος των χορδών μια και απ τη μάνα τους όλες οι ΛΑΓΚ έρχονται ρυθμισμένες στο θεό  ;D

Σαν πεντάχορδη που τη χρησιμοποιώ πλέον έχει τον ήχο που θέλω. Αν άκουσες το τραγουδάκι ,αυτή παίζει και δεν έχει υποστεί τπτ τραγικές επιδιορθώσεις στη μίξη.

Πριν κανά μήνα πήρα κι άλλη μία LAG Τ200J σε στυλ τζάμπο . Συμπαθής για τα λεφτά της 300 ευρώ ,πάλι το ίδιο προβληματική ταστιέρα φαρδιά ,ήχος γεμάτος και πλούσιος .

Το σίγουρο είναι πως είναι ανθεκτικές και κατασκευασμένες να αντέχουν. Με τα 300 που έδωσα θα μπορούσα να έχω βρει καλύτερη κιθάρα ,αλλά βιαζόμουν  ;D

No one wants an alien

Δημοσιευμένο

Την Τ66 τη δοκίμασα πρόσφατα και δε με χάλασε (για τα λεφτά που κοστίζει!)

το μπράτσο μου άρεσε (παίζω με SG) αλλά το action δε το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια...

η γενικότερη εικόνα που μου άφησαν τα δύο μοντέλα της εταιρείας που δοκίμασα πάντως ήταν πως είναι πολύ vfm!!

καιιιιιιι ontopic! ;D

εν αναμονονή του οβίνδεου!!!!

Δημοσιευμένο

Την Τ66 τη δοκίμασα πρόσφατα και δε με χάλασε (για τα λεφτά που κοστίζει!)

το μπράτσο μου άρεσε (παίζω με SG) αλλά το action δε το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια...

η γενικότερη εικόνα που μου άφησαν τα δύο μοντέλα της εταιρείας που δοκίμασα πάντως ήταν πως είναι πολύ vfm!!

καιιιιιιι ontopic! ;D

εν αναμονονή του οβίνδεου!!!!

Κοίτα ,δεν είμαι ο πλέον ειδικός για να εκφράζω γενικά γνώμη περί οργάνων ,μια και δεν εχω παίξει με πολλά.

Η Τ66 ήταν η πρώτη μου ακουστική εδώ και 30 χρόνια και αυτή που είχα πριν ,δεν πιάνεται για ακουστική ,ούτε καν για κιθάρα  ;D ;D ;D

Εγώ παίζω με Τέλε ,οπότε λογικό είναι να μου φαίνονται οι ταστιέρες της ΛΑΓΚ αεροδρόμια  ;D

Συνήθεια ,είναι ,αλλά απ την άλλη θεωρώ πως είναι και σκληρά. Κι αυτό συνήθεια είναι ,όπως και οι 13άρες χορδές που τους βάζω .

Η Τ66 σίγουρα αξίζει τα λεφτά της ,η άλλη δεν ξέρω ακόμη ,αλλά και πάλι σου λέω πως είναι σκυλιά από απόψεως αντοχής ,ειδικά σε ακουστικά όργανα που έχουν ευαισθησίες παραπάνω απ τα ηλεκτρικά .

Το οβίνδεο το αναμμένω κι εγώ ,καθότι ο σκηνοθέτης είναι ζόρικος και με απείλησε πως ίσως χρειαστούν κι άλλα γυρίσματα . Τι τραβάμε κι εμείς οι ροκ σταρς ;D ;D

No one wants an alien

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Καθόσον ο σκηνοθέτης περιορίστικε ,μόνο στα καθήκοντα του καμερατζή ,ηναγκάσθειν να ολοκληρώσω το πόνημα μόνος  ;D

Λάκης ,κάποια μέρα θα σε ξεπεράσω  ;D ;D ;D

Νομίζω ήταν μια σεμνή τελετή δια την αποβιώσασσα πρώην  ;D

Ακολουθώ τα βήμματα του Λάκης όπως θα έχετε παρατηρήσει ,αλλά για διαφορετικούς λόγους. Ένας indoor ''καλλιτέχνης'' οφείλει να βγάζει και οβίνδεα .Δεν είμαι τσακωμένος με τα γκρουπ ,απλά δεν είναι μέσα στις χρονικές μου δυνατότητες και το κέφι . Το είχα δοκιμάσει παλιά και το είχα διασκεδάσει ,τώρα αρκούμε σε βοήθειες που χρειάζομαι .........και δυστυχώς δηλώνω αδυναμία στο να προσφέρω τα αντίστοιχα σε άλλους ,καθότι είμαι τεμπέλης στα του χόμπυ μου στη μουσική .

No one wants an alien

• Moderator
Δημοσιευμένο

Το δα και το ξαναβλέπω.

Μαμάει και Δέρνει.

Δεν μπορώ να συνεχίσω την ανάλυση τώρα....είμαι λίγο fragile σήμερις.

• Moderator
Δημοσιευμένο

::)Bump καθότι αρκετοί με είπαν πως δεν έχουν δει το οφίτσιαλ οβίδεόνε μου  ;D

;D ;D ;D ;D

Για μια ακόμη φορά θα υποκλιθώ στον αγνό και πηγαίο καλλιτέχνη  8)

ΥΓ: Το βίντεο απευθύνεται σε... αγρότες;  ;D ;D ;D Τσάπες βλέπω... μελίσσια  ::) ;D ;D

@LK κύριε συνήγορε επιτρέπεται να σκάβουμε τα άλση ή ο ληστοσυμμορίτης παρανόμησε;  ;D ;D ;D ;D

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...