Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Κύριε συνήγορε... εμ συγνώμη σκηνοθέτα/ παραγωγέ, μόλις υπέπεσε αυτό στην αντίληψη μου και αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσατε να παρουσιάσετε κάτι ανάλογο ας πούμε ;D Κάτι πιο σπορ δηλαδή... ;D ΥΓ: Ελπίζω να παίζει ο... βίδεος ;D all this has happened before and will happen again
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Κύριε συνήγορε... εμ συγνώμη σκηνοθέτα/ παραγωγέ, μόλις υπέπεσε αυτό στην αντίληψη μου και αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσατε να παρουσιάσετε κάτι ανάλογο ας πούμε ;D Κάτι πιο σπορ δηλαδή... ;D ΥΓ: Ελπίζω να παίζει ο... βίδεος ;D Πολύ δύσκολες "jazz" συγχορδίες, 13τες, ντιμινουίτες, ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ κτλ... ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Moderator Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Κάτι πιο σπορ δηλαδή... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ποιος τρέχει και κυνηγάει το μπαλάκι..απαπαπαπαπα ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 ;D ;D ;D ;D ;D Ποιος τρέχει και κυνηγάει το μπαλάκι..απαπαπαπαπα ;D ;D ;D ;D Καλά βρε παιδί μου... Μπορεί να είναι κάποιο πιο στατικό άθλημα- πχ τοξοβολία ;D Εμπνεύσου εσύ και θα το βρούμε το σπορ ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again
stefano$$$ Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Το αθλημα πρεπει να ειναι δυναμικο και να εμπνεει κατι απο ολυμπιακους αγωνες για να αναδειχτει σωστα ενα βιδεο κλιπ ;D ας πουμε....ετσι τυχαια βρηκα αυτο εδω ;D ;D ;D δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να ειναι καποιος ενηλικος για να το δει(μιλαω σοβαρα) Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!!
stefano$$$ Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 τελικα μονο εμενα ζητησε να δηλωσω ηλικια ...ουφφφ...νταξει θα μπορεσουν να το δουν κ οι πιτσιρικαδες...δεν θα παρανομησουν ;D Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση