pericles Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Ανεβαζω μερικες φωτογραφιες απο μια προσφατη ανακατασκευη ενος παροπλισμενου Rhodes Το συγκεκριμενο πιανο εχει παιξει στο Θεατρο Λυκαβηττου με τον Μαρκο Αλεξιου σε μεγαλη συναυλια Jazz ,στο JazzClub του Μπαρακου στην Πλακα και σε αμετρητα Jazz gigs των 80'ς. Ε να που ηρθε ο καιρος να ξαναπαιξει και μετα απο την καταλληλη Θεραπεια ειναι πλεον ετοιμο για νεες ''μουσικες περιπετειες ''.
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Σ'ωραιος. 8) (μακρια τα τσιγαρα απο τα πληκτρα πες του...) Specs talks, Mgs walks
Haris Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Master, 1ον: Σ'ωραιος 2ον: Μια φωτογραφία του τελικού προϊόντος δεν μπορούσες να βγάλεις; Τσκ, τσκ, τσκ... Μισές δουλειές! ;D Something Wicked This Way Comes
loucas Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Άλλο ένα Rhodes στήν Ελλάδα σώθηκε ! Το έχω δεί σε αυτήν την συναυλία στήν ΕΡΤ νομίζω και μου είχε κάνει εντύπωση. Αυτά τα τσιγάρα στα Rhodes ρε παιδί μου .Είχα σκεφθεί μέχρι και τασάκια rhodes να υπήρχαν στα checkblocks στα πλάγια του πιάνου ! Βέβαια υπάρχει και ο χαρτοπόλεμος στόν πάτο του πιάνου .Παρα λίγο να βρείς και τόν Μάρκο ! :P
pericles Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Δυστυχως η ευτυχως για καποιο λογο δεν ανεβαινουν αλλες φωτο ουτε εδω ουτε σε νεο Θεμα. Λουκα φιλε δεν βρηκα τον Μαρκο στο πιανο αλλα εναν ''οδηγο'' με κομματια απο ενα gig γραμμενο απο τον Τωρινιο ιδιοκτητη του και του τον παρεδωσα (18 χρονια μετα ε!!!!!!!!!!!!!) Περιττο να περιγραψω το τι ακολουθησε !! ;D ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Nice work! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
pericles Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω ΛΑΚΗ!!Καλη χρονια
foxxx Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα και απο μενα. πολυ ωραια δουλεια,καλοπαιχτο να ναι ;) ποσο στοιχιζει ολη αυτη η δουλεια για μια ανακατασκευη ?
pericles Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω φιλε μου.Εχεις πμ.
pericles Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Eπειδη το διπλα αρχισε και γεμιζει βιντεο ανεβασα και εδω ενα απο τον billy Joel στην Κομματαρα JUST THE WAY YOU ARE live -Full RHODES playing .Aνατριχιλα ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση