chris gti Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Like a boss. Μπράβο αγόρι, πολυ ώριμο παίξιμο και υπέροχος ήχος (δεν μας λες τίποτα παραπάνω??). Είς ανώτερα!
Stel Andre Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστω! Like a boss. Μπράβο αγόρι, πολυ ώριμο παίξιμο και υπέροχος ήχος (δεν μας λες τίποτα παραπάνω??). Είς ανώτερα! Ναι ο ηχος προηλθε απο τα μηχανηματα στο βιντεακι. Συγκεκριμενα εναν τελικο Mesa Boogie 50/50, προενιχυση SansAmp psa 1.1 (στα Fender sounds η επιλογη), effects Lexicon MX200 και η JP6. O ηχος την παλευει αλλα θα μπορουσε να ειναι ακομα καλυτερος και πιο... λεπτομερης αν μπορω να τον πω καπως ετσι. Οι λαμπες του τελικου μετα το σολακι αντεξαν μια μερα ακομα και δεν ξαναπαιξαν. Τωρα τις αντικατεστησα και ξαναπαιζω το σολο και μου ακουγεται ακομα καλυτερος ο ηχος! Οσον αφορα τις ρυθμισεις ηχου, σε τετοιου ειδους κομματια μ'αρεσει να μην βαζω πολλα γκαζια. Μειωνω το gain, δλδ το "drive" που λεει πανω το psa. Mετα ανεβαζω λιγο πανω απ τα μισα το "punch" και παιζω μπαλα τελικως με το "crunch" μεχρι να βρω εναν ηχο με οσο το δυνατον πιο ελεγχομενο σκασιμο. Ελεγχομενο εννοω οτι θελω εγω να νιωθω ποτε θα γκαζωσω.. στα δακτυλα μου δλδ. Δεν θελω να σφυρανε τα μηχανηματα απο το υπερβολικο gain. Προτιμω να φτανω οσο πιο κοντα μπορω σε εναν ηχο που να θυμιζει Φεντερ. Απλος, funky με σκασιμο για να μπορει να "τονιζει" καλυτερα τις τεχνικες εκφρασης. Ετοιμαζω καποια βιντεο αυτο τον καιρο. Θα ακουστει αισθητα η διαφορα με τις νεες λαμπες. My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
chris gti Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Thanx. Αναμένουμε για νεότερες πενιές με αναβαθμισμένο ήχο :)
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο ρε Στέλιο! Κοίτα να παραμείνεις προσγειωμένος και νηφάλιος!! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
Stel Andre Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο ρε Στέλιο! Κοίτα να παραμείνεις προσγειωμένος και νηφάλιος!! Ευχαριστω πολυ! Μην αγχωνεσαι φιλε μου, μια βολτα στο youtube αρκει για να υπενθυμιζει που ειμαι εγω και που ειναι αλλοι! Υπαρχει τετοιο ταλεντο εκει εξω που με κραταει καλα προσγειωμενο! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
gregg Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Ενα μεγαλο μπραβο! Πολλα συγχαρητηρια για το ευφανταστο παιξιμο επισης! just changed avatar :p
SpyrosCh Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Μην αγχωνεσαι φιλε μου, μια βολτα στο youtube αρκει για να υπενθυμιζει που ειμαι εγω και που ειναι αλλοι! Υπαρχει τετοιο ταλεντο εκει εξω που με κραταει καλα προσγειωμενο! Αυτό σου το σχόλιο με έκανε να σε ψάξω και να ακούσω το σόλο σου. Τι να πω, μπράβο. Να πω επίσης ότι εντυπωσιάστηκα και από το πόσο ρευστές και ομαλές είναι οι κινήσεις του δεξιού σου χεριού, ειδικά σε σημεία τύπου 0:32-0:33. :)
Stel Andre Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2013 Τα λογια σας μου δινουν πολυ δυναμη για τη συνεχεια. Σας ευχαριστω παρα πολυ! Αυτό σου το σχόλιο με έκανε να σε ψάξω και να ακούσω το σόλο σου. Τι να πω, μπράβο. Να πω επίσης ότι εντυπωσιάστηκα και από το πόσο ρευστές και ομαλές είναι οι κινήσεις του δεξιού σου χεριού, ειδικά σε σημεία τύπου 0:32-0:33. :) Να σαι καλα μαν! Οσο για το δεξι, το οφειλω αρχικα σε εναν εξαιρετικο φιλο και δασκαλο που ειχα στις αρχες, μου εδειξε καποια πραματα πανω σε αυτο. Και η βασικοτερη και μεγαλυτερη επιρροη ειδικα στο pickup-switch ειναι ο John Petrucci. Απο μικρος εβλεπα τα live DVD των Theater και παρατηρουσα την κινηση του δεξιου στον Γιαννακη. Μετα παρατηρουσα τι αλλαζε στον ηχο την ωρα που επαιζε, με το να αλλαζει μαγνητες γρηγορα κ ομαλα. Ε λιγο λιγο κουτσα κουτσα το παλευω να πετυχαινω γρηγορη κ ομαλη αλλαγη. Γενικα μ'αρεσει πολυ να πηγαινοφερνω το switch συνεχεια. Σπανια παιζω σερι σε ενα συγκεκριμενο μαγνητη. Ειναι ωραια στο αυτι μου η αλλαγη του ηχου.Anyway.. ευχαριστω και παλι ;) My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση