Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Μακάρι να είναι η αρχή για μια μεγάλη καριέρα!!Δεν είναι καθόλου μικρή,αλλά τεράστια η νίκη σου φίλε Στέλιο!Μου δίνεις κουράγιο να συνεχίσω να εξασκούμε με το όνειρο ότι μια μέρα θα υπάρχει ένα solo μου και θα το ακούει ο κόσμος και θα του αρέσει,όπως το δικό σου! :) More is more. Yngwie Malmsteen
kbasilis Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο φίλε Steltrucci (πετυχημένο παρατσούκλι ;) ) ωραίο το σολάκι σου,καλή σου επιτυχία και να μακάρι να πετύχεις αυτό που επυθιμείς ;) Flying High Again
ThePilgrim Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο Steltrucci!!! Συγχαρητήρια!! Εύχομαι και εις ανώτερα!!! ....another day.....another corpse....another reason...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο. Άξιος. Συγχαρητήρια. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο παλικάρι μου ;D και εις ανώτερα 8)
zephyrous Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Συγχαρητήρια Στέλιο, πολύ ώριμο παίξιμο με σωστό ήχο, σου εύχομαι και εις ανώτερα!
Stel Andre Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Παιδες χιλια ευχαριστω για τα λογια σας και την στηριξη! Η μεγαλυτερη ικανοποιηση σε καθε προσπαθεια ειναι η θερμη αποδοχη απο τον κοσμο. Ευχαριστω και παλι ολους σας! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
Samplist Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2013 Μπράβο Steltrucci πολύ καλό, άξιζε!
Stel Andre Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Να σαι καλα φιλε! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube
holyjoy Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2013 Συγχαρητήρια, μπράβο φίλε, πολύ ωραίο solo και παίξιμο. :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση