Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 το θεμα του τοπικ ισως ειναι λιγο παραπλανητικο , αλλα το τελικο νοημα ειναι οτι ψαχνω για ακουστικη και θελω να καταληξω σε μια απο τις παρακατω.εχω δοκιμασει μεχρι τωρα τις lakewood d32/m32 - guild d55 -tacoma dr16 cutaway.αυτη που πραγματικα γουσταρω ειναι η guild. να τονισω οτι δ ε ν με ενδιαφερει να εχει ηλεκτρικα πανω της.προτιμω το μικροφωνο οπου χρειαστει.θα παιζει κατα 80% ακκορντα και ετσι με βλεπω για dreadnaught σκαφος.θελω ηχο γεματο , σκαστο,οχι τριξιματα και φαλτσες οκταβες , χαμηλωμενη, ζαντωμενη....ooops!(ξεφυγα)!! :lol: παντως οι υποψηφιες ειναι guild d 40 tacoma dr16c lakewood d32 αποκλειονται οι yamaha-takamine-κιθαρες τυπου ovation-godin.(οχι οτι θα με χαλαγε η multiac steel sa ... 8) ) γνωμες??? Mesa/Boogie & Strato
mayonaise Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Τι απαντηση θες δηλαδη :D ?? Αφου την πηρες την αποφαση σου. Αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα, κι εγω αναμεσα σε guild και tacoma θα κινουμουν οποτε, αφου σου εκατσε καλυτερα η πρωτη, go ahead!! Αυτη που εχει κερδισει το ενδιαφερον μου, αν και μαλλον οχι για main ακουστικη, ηταν η Taylor Big Baby. Διαφορετικος ηχος, καλη ποιοτητα και πολυ φτηνη. Αλλα μαλλον ειναι εκτος θεματος εδω. Καλα παιξιματα..
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2006 LAKEWOOD & ξερο ψωμι,κορυφαιες κιθαρες σε πολυ λογικη τιμη,ειδικα αν τις συγκρινεις με τις κατσαρολες τiς ΤΑΚΑΜΙΝΕ & τις μετριες φθηνες Guild :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2006 ισχυει αραγε το οτι τα σωματα dreadnaught κανουν πιο πολυ για ακκορντο-κατασταση εννω τα υπολοιπα για σολο παιξιμο και το αντιστροφο? μ αρεσε πολυ η d-32 Mesa/Boogie & Strato
Silot Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2006 Πάρε αγαπητέ μου μια Martin και σταμάτα να πετάς χρόνο και χρήμα :wink: Leo got it right the first time
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 οι "τακομα" ειναι κιθαρες της fender? μοιαζουν με τις guild? ειναι made in usa? αξιζει η αγορα καποιου μοντελου που να guild-ιζει? καμμια all time classic martin μεχρι 1500 - 2000 ευρω , το μεγιστο?? Mesa/Boogie & Strato
sonap Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Μέχρι πόσα δίνεις φίλε μου? Έχω κάνει μια δημοσίευση για την δικιά μου,αλλά μιλάμε για καμια 500άρα. http://myspace.com/panostheo
mao Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 απο την 32 σειρα της Lakewood,δοκιμασα την Μ-32.Απιστευτη κιθαρα.στην κατηγορια τιμης απο τις καλυτερες πιστευω.προτεινω Lakewood.και σε πολλα ξενα acoustic guitar forums,εχουν πολυ καλες κριτικες.
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 απο την 32 σειρα της Lakewood' date='δοκιμασα την Μ-32.Απιστευτη κιθαρα.στην κατηγορια τιμης απο τις καλυτερες πιστευω.προτεινω Lakewood.και σε πολλα ξενα acoustic guitar forums,εχουν πολυ καλες κριτικες.[/quote'] ποια η διαφορα m32 με d32? μονο το σωμα της κιθαρας? ποια εχει καλυτερο ηχο για ακκορντα και ποια για σολο? ποια εχει την μεγαλυτερη ενταση? Mesa/Boogie & Strato
nuno Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2006 Αν και με τις ακουστικές δεν έχω καλή σχέση, την 32 την άκουσα και εγώ και έμεινα ξερός. Φοβερός ήχος για τα λεφτά της (2300 δεν είναι λίγα βέβαια, αλλά παίρνεις καλή κιθάρα). Την ίδια μέρα έτυχε να ακούσω και την D-41 της Martin που αν θυμάμαι κάνει κοντά στα διπλάσια, και δεν με εντυπωσίασε. Καλά μη βαράτε... :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση