elavd Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Προς όλους τους boutique-άδες και μη: Για ρίξτε μια ματιά στην πανάκριβη (150¤), καλοκουρδισμένη, και σφιχτοκώλικη (από το σφιχτό neck pocket της :lol:) Squier 51 μου: Παρατηρήστε μια ...λεπτομέρεια στις 2 photos... Το μπράτσο ΔΕΝ είναι βιδωμένο και όμως είναι ΣΦΙΝΟΜΕΝΟ μέσα στο σώμα της 51 (τρέμε Suhr!!!) .... Τα σχόλιά σας παρακαλώ...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Abraxas Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 ¶στα αυτά... η Suhr που είχες παραγγείλει και σου ήρθε τη Δευτέρα το απόγευμα είναι αυτή, όχι η Squier... :P Πάλι μπέρδεψες τα λογότυπα, σωστά... τι Suhr τι Squier, 2 γράμματα διαφορά έχουν... :P :P Έχω και εγώ ανάλογη φωτό, αλλά δε φαίνεται καλά, θα τραβήξω μία το βράδυ και θα ανεβάσω!
Abraxas Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν, ορίστε ένα ακόμα... μπουτίκ όργανο με Κουρδισμένα Ξύλα. :P :lol: :lol: Στη μία φωτό δε φαίνεται καλά, αλλά όντως δεν στηρίζεται πουθενά, ορκίζομαι!
takis Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 αλλη μια αποδειξη οτι δεν χρειαζεται να δινεις ενα καρο λεφτα για να παρεις κιθαρα αν εισαι καλος παιχτης! :wink: ολα στα δαχτυλα ειναι και το καταλαβαινω συνεχεια οταν ακουω robben ford,gilmour κτλ... :wink:
elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 αλλη μια αποδειξη οτι δεν χρειαζεται να δινεις ενα καρο λεφτα για να παρεις κιθαρα αν εισαι καλος παιχτης! :wink: ολα στα δαχτυλα ειναι και το καταλαβαινω συνεχεια οταν ακουω robben ford' date='gilmour κτλ... :wink:[/quote'] Τάκη το λες ΕΣΥ αυτό !!! ??? :o Δε σε αναγνωρίζω!!! 8O Οι διακοπές στην Κέρκυρα σου έκαναν καλό μου φαίνεται :D www.facebook.com/YourPaintedSmile
Silot Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Στη Squier είναι θέμα τύχης, στις Boutique ΔΕΝ είναι θέμα τύχης και αυτή η διαφορά πληρώνεται Leo got it right the first time
elavd Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Στη Squier είναι θέμα τύχης' date=' στις Boutique ΔΕΝ είναι θέμα τύχης και αυτή η διαφορά πληρώνεται [img']http://deephousepage.com/smilies/grinno.gif[/img] ¶ρα στάθηκα τυχερός που γλίτωσα κανά διχίλιαρο... www.facebook.com/YourPaintedSmile
Abraxas Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 αλλη μια αποδειξη οτι δεν χρειαζεται να δινεις ενα καρο λεφτα για να παρεις κιθαρα αν εισαι καλος παιχτης! :wink: ολα στα δαχτυλα ειναι και το καταλαβαινω συνεχεια οταν ακουω robben ford' date='gilmour κτλ... :wink:[/quote'] Τάκη μου... αφού δε το αντέχεις το ρημάδι... γιατί το πίνεις βρε;;; :P :P :P Πόσο σκέφτεσαι να τη δώσεις τη Suhr αλήθεια...??? :lol: :lol: Στη Squier είναι θέμα τύχης' date=' στις Boutique ΔΕΝ είναι θέμα τύχης και αυτή η διαφορά πληρώνεται [img']http://deephousepage.com/smilies/grinno.gif[/img] ¶ρα στάθηκα τυχερός που γλίτωσα κανά διχίλιαρο... Ditto!! :P :P :lol: :lol:
takis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 αλλη μια αποδειξη οτι δεν χρειαζεται να δινεις ενα καρο λεφτα για να παρεις κιθαρα αν εισαι καλος παιχτης! :wink: ολα στα δαχτυλα ειναι και το καταλαβαινω συνεχεια οταν ακουω robben ford' date='gilmour κτλ... :wink:[/quote'] Τάκη το λες ΕΣΥ αυτό !!! ??? :o Δε σε αναγνωρίζω!!! 8O Οι διακοπές στην Κέρκυρα σου έκαναν καλό μου φαίνεται :D καλο,κακο θα φανει στην πορεια...! :D
takis Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2006 αλλη μια αποδειξη οτι δεν χρειαζεται να δινεις ενα καρο λεφτα για να παρεις κιθαρα αν εισαι καλος παιχτης! :wink: ολα στα δαχτυλα ειναι και το καταλαβαινω συνεχεια οταν ακουω robben ford' date='gilmour κτλ... :wink:[/quote'] Τάκη μου... αφού δε το αντέχεις το ρημάδι... γιατί το πίνεις βρε;;; :P :P :P Πόσο σκέφτεσαι να τη δώσεις τη Suhr αλήθεια...??? :lol: :lol: το πινω γιατι με χαλαρωνει.. :lol: η suhr δεν φευγει...μπλεξε με μια suhr για κανα χρονο και θα καταλαβεις οτι δεν γινεται να την δωσεις μετα... 8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση