drummer52 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Καλή χρονια σε όλους συγχωρέστε με για τα greeklish αλλα τον έχει πάρει το pc. θέλω να ρωτήσω όταν κάνουμε κάποιο brake πάνω σ "αυτοπου" παίζουμε χρησιμοποιούμε μπότα?η μπότα μπορεί να πέσει πάνω σε χτύπημα tom η παίζει ανάμεσα στα αλλα τύμπανα δηλαδή tom και ταμπούρο,όταν την βάζω πάνω σε κτύπημα tom η ταμπούρου δεν μου ακούγεται καλά η κάνω εγώ λάθος?
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Παίξιμο μπότας σε βράκες? ::)
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Brake = φτερη, θαμναδα, χαμοκλαδα, κοπανος (εργαλειο για τον διαχωρισμο των ινων κανναβης και λιναριου), σβαρνα, κοπανιζω, φρενο, πεδη κλπ... Specs talks, Mgs walks
george956 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Παίξιμο μπότας σε βράκες? ::) Απλα μπλεξαμε τα greeklish με τα ελληνικα κι ετσι το μπρεικ εγινε βρακα ;D ;D ;D Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please
BlackScorpio Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2013 Ότι θέλεις κάνεις σε ένα break. Αρκεί να το "σηκώνει" το κομμάτι. Μοναδικός περιορισμός, η φαντασία και η τεχνική σου... Καλή χρονιά....
hampis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν την κασα σε ενα γεμισμα (fill,break κλπ) για μετρημα αλλα νομιζω ακουγεται πιο ''καθαρο'' χωρις τη χρηση της.Μετρα με το hihat καλυτερα..
pericles Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Καλη Χρονια drummer52 .Το σωστο ειναι σε ενα απλο γεμισμα(Brake -ρουλο στα Ελληνικα ) να μην χρησιμοποιεις την κασα ) υπαρχουν ομως περιπτωσεις που σηκωνει το κομματι κατι τετοιο και αν η φαντασια σου ειναι παραγωγικη τοτε μπορεις να κανεις μικτα brakes (bass drum & toms or snare.) Αυτα ερχονται με την μελετη -εμπειρια σε live και κυριως φαντασια και γουστο στο παιξιμο .
hampis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Καλη Χρονια drummer52 .Το σωστο ειναι σε ενα απλο γεμισμα(Brake -ρουλο στα Ελληνικα ) να μην χρησιμοποιεις την κασα ) υπαρχουν ομως περιπτωσεις που σηκωνει το κομματι κατι τετοιο και αν η φαντασια σου ειναι παραγωγικη τοτε μπορεις να κανεις μικτα brakes (bass drum & toms or snare.) Αυτα ερχονται με την μελετη -εμπειρια σε live και κυριως φαντασια και γουστο στο παιξιμο . +1 για τα μικτα βρακες ;D ;D (breaks) τα οποια ακουγονται εκπληκτικα οταν γινονται σε σωστο χρονο @master Περικλη πιθανον να σπρωξω ενα 602 συντομα , θα εισαι ο πρωτος που θα το μαθει.. ;)
Haris Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Ότι θέλεις κάνεις σε ένα break. Αρκεί να το "σηκώνει" το κομμάτι. Μοναδικός περιορισμός, η φαντασία και η τεχνική σου... Καλή χρονιά.... υπαρχουν ομως περιπτωσεις που σηκωνει το κομματι κατι τετοιο και αν η φαντασια σου ειναι παραγωγικη τοτε μπορεις να κανεις μικτα brakes (bass drum & toms or snare.) Αυτα ερχονται με την μελετη -εμπειρια σε live και κυριως φαντασια και γουστο στο παιξιμο . +1 και από δώθε. Ορθώς ομίλησαν ο Β.Scorpio και ο σοφός δημογέρων! Π.χ. : Something Wicked This Way Comes
pericles Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2013 Ηellow there Babis & Haris !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eυχαριστω για το master (μηπως ειμαι και δεν το ξερω;) Καλη χρονια σε ολους τους φιλους εδω μεσα αλλα και σε πιθανους ''εχθρους''. Ετοιμαζω παρτιτουρες με διαφορες ασκησεις για αρχαριους (για προχω ντραμικουλες υπαρχουν αλλοι καλυτεροι απο εμενα ) αφου τις παιξω και εγω ωστε να δω πως πανε (στο αυτι μου) θα τις ανεβασω .Επισης θα διοργανωσω ερανο για τον ''φτωχο ντραμμερ'' !!! ;D Παρακαλουνται οι υποψηφιοι (πτωχοι μεν αλλα τιμιοι δε)ντραμμερ να δηλωσουν συμμετοχη με παραβολο ( ποσα λεφτα να το βαλω ;) :D ;D :o ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση