lampros.ko Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 μου ειναι ακατορθωτο να συνδεσω τα 2 μηχανηματα ωστε να εχω το μεγιστο ηχητικο αποτελεσμα :'(...εχω προσπαθησει ολες τις μεθοδους του ιντερνετ (με 4 καλωδια κλπ κλπ ) και δεν γινεται...ο μοναδικος τροπος που βγαζει ηχο ειναι να βαλω τον ενισχυτη στο fx loop και να παιζω αποκλειστικα κ μονο με την πεταλιερα...εε ειναι κριμα δεν νομιζετε...? EYXAΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ..! 8)
hot_sauce Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 το πρόβλημα είναι πως δεν σε ικανοποιούν οι ήχοι της πεταλιέρας όταν τη συνδέεις στο input του ενισχυτή?
lampros.ko Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 εχω αντι για καμπινα 2 hand made custom ηχει απο chris papadopoulos... το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να παιξω με τους ηχους του ενισχυτη οταν του συνδεω την πεταλιερα...θελω να χρησιμοποιησω την πεταλιερα για τα πεταλια κ τα εφε που εχει και να εχω τον ηχο του ενισχυτη
hot_sauce Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 απ'ότι βλέπω, υπάρχει γενικώς ένα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη στο 4 Cable Method.... δες εδώ δυο συζητήσεις που ίσως σε βοηθήσουν μέχρι να μπει κάποιος που έχει ασχοληθεί εκτενέστερα με τη συγκεκριμένη... http://www.thestompbox.net/forum/showthread.php?8018-4CM-on-GT-10-doesn-t-sound-good http://www.bossgtcentral.com/showthread.php?23230-Boss-GT-10-4CM-and-tone-affection-problem
ex-Ritchie77 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Μηπως χρησιμοποιεις το preamp του ενισχυτη και το amp modeling της πεταλιερας ταυτοχρονα?
iliasaek Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Φανταζομαι θα το εχεις συμβουλευτει,αλλα καλου κακου ειπα να το ποσταρω.. Παντως προκειται για σπουδαια μηχανηματα,ευχομαι να την βρεις την ακρη σου! Καλη πρωτοχρονια!!
lampros.ko Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Μηπως χρησιμοποιεις το preamp του ενισχυτη και το amp modeling της πεταλιερας ταυτοχρονα? δεν ξερω ακριβως...χρησιμοποιω κανονικα τον ενισχυτη κ την πεταλιερα... δεν αλλαζω καποια ρυθμιση...απλα για να βγει οποιοσδηποτε ηχος πρεπει να εχω τον ενισχυτη στο fx loop...
hot_sauce Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 πρεπει να εχω τον ενισχυτη στο fx loop... τι εννοείς με αυτό? η πεταλιέρα συνδέεται στο return του loop του ενισχυτή.... δεν ξερω ακριβως...χρησιμοποιω κανονικα τον ενισχυτη κ την πεταλιερα... το κανονικά είναι υποκειμενικό ;) διάβασε το manual και απενεργοποίησε εξομοιώσεις ενισχυτών και καμπινών...
kkmspm Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2012 Καταρχην για να παρεις ζεστο ηχο η επιλογη line/phones στο output της gt-10 ειναι μονοδρομος. Μονο ετσι ενεργοποιηται το cab sim των cosm amps. Αν κανεις σωστα τις συνδεσεις του 4cm πρεπει να αφιερωσεις λιγο χρονο στο να ισοροπισεις τις σταθμες εισοδου-εξοδου. Τελος πρεπει να παιξεις με το effect chain ωστε να καθορισεις τι στελνει που....αυτα ειναι πολυ γενικες οδηγιες αλλα προσπαθησε το λιγο....νομιζω ορι θα βγαλεις ακρη.... www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση