geodimitri Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Πιο πολύ ο 530 μου άρεσε. Ήταν πιο μπασάτος και scooped.
aris 17561 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά κανένας με κανέναν Marshall να κάνουμε κανένα τεστακι Marshall vs boogie δεν υπάρχει ; http://www.youtube.com/user/aris17561
blackie Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Mακαρι να βρεθει,γιατι το engl VS engl δε τραβηξε... ;D ;D
kbasilis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Ρε παιδιά κανένας με κανέναν Marshall να κάνουμε κανένα τεστακι Marshall vs boogie δεν υπάρχει ; Ωραίο συγκριτηκό θα ήταν με αυτόν Flying High Again
superbara Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Mακαρι να βρεθει,γιατι το engl VS engl δε τραβηξε... ;D ;D βάλε κανά συγκριτικό fender vs Gibson να γίνει χαμός γιορτινές μέρες που είναι
mustafank Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Πιο πολύ ο 530 μου άρεσε. Ήταν πιο μπασάτος και scooped. +1000 530 και από μένα, λοιπόν. :) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
blackie Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 kbasilis μιλαμε για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ JCM800 που εχει φτιαχτει ποτε... Ειναι πολυ καλυτερος απο τους μονταρισμενους του friedman και του cameron... Ας οψεται το πανηλιθιο endorsment και η ελλειψη effects loop(εμενα δε με χαλαει προσωπικα)... Με τον συγκεκριμενο παιζουν οι Airbourne που το ηχοχρωμα τους ειναι το κλασσικο κραντσομαρσαλ... Μεχρι και ο Λαιχο με αυτον παιζει(οταν δε χρησιμοποιει αυτη τη βλακεια το lee jackson preamp...)
kbasilis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 kbasilis μιλαμε για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ JCM800 που εχει φτιαχτει ποτε... Ειναι πολυ καλυτερος απο τους μονταρισμενους του friedman και του cameron... Ας οψεται το πανηλιθιο endorsment και η ελλειψη effects loop(εμενα δε με χαλαει προσωπικα)... Με τον συγκεκριμενο παιζουν οι Airbourne που το ηχοχρωμα τους ειναι το κλασσικο κραντσομαρσαλ... Μεχρι και ο Λαιχο με αυτον παιζει(οταν δε χρησιμοποιει αυτη τη βλακεια το lee jackson preamp...) Είδες πόσο διαυγές ήχο έχει ακούς ότι έχει πέντε κιλά gain και όμως δεν σου σπάει το αυτί,ακούγεται πεντακάθαρη η νότα. Σίγουρα παίζουν ρόλο οι ρυθμίσεις φαίνεται και στο βίντεο ποιές είναι μπορεί να έχει επεξεργαστεί και ο ήχος,αλλά για μένα έχει πολύ καλό ήχο με όγκο μπόλικο gain αλλά και διαυγές νότα Flying High Again
blackie Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2012 Toν εχω ακουσει απο κοντα το συγκεκριμενο... Στο Καγμακη...δε ξερω αν τον εχει ακομα...(1200 μου τον αφηνε τοτες...) Αν δεν ειχα τον soldano και εψαχνα για Μαρσαλ χροια(δεν πολυεψαχνα to be honest) θα τον επαιρνα χωρις πολλα-πολλα... Το βιντεο αυτο ειναι πολυ κακο σαν παρουσιαση του... Ακου αυτο... Το εχουν καταταξει μαλιστα στο classic tone Πρωτος-πρωτος...ΗΧΑΡΑ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση