P.Sotiropoulos Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Επειδή είμαι σε φάση κατασκευής λαμπάτης κεφαλής, 18 watt plexi marshall ψάχνω καμπίνα κεφαλής. Το σασσί είναι 46x16.5x6.35 οπότε θέλω λογικά 50,0 x24,0 x23,5 cm όπως ο Marshall DSL15H. Για να μην δίνω 250 τσάμπα στον tube amp doctor υπάρχει άλλη πιο οικονομική λυση?
kbasilis Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ (αν δεν το έχεις δει) http://www.noiz.gr/index.php?topic=192247.0 πάνε και στην επόμενη σελίδα να δεις πως την έχει τελειωμένη,αν σου αρέσει πάρε γνώμη από τον φίλο. Εμένα μου φάνηκε πολύ ωραία κατασκευή και κάτι μου λέει πως την έχει φτιάξει μόνος του. Flying High Again
kbasilis Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2012 Σου βρίκα και ένα ωραίο βιντεάκι πως να δουλέψεις την δερματίνη που νομίζω πως το πιο δύσκολο κομμάτι και της κατασκευής και το οποίο απαιτείται μεγάλη προσοχή είναι αυτό. How To DIY Recover / Tolex a Guitar Amp Cabinet Complete Guide w/ Peavey 5150 Flying High Again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση