Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Administrator Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Η γερμανική εταιρία προσφέρει δωρεάν μέχρι τις 31/12/2012 το νέο DRIVER που είναι ένα filter distortion effect που λειτουργεί stand-alone ή με κάποιο DAW και συνδυάζεται άψογα με το MASCHINE. Στους DJs προσφέρει 5 Remix Sets για τα deck του TRAKTOR. http://www.native-instruments.com/specials/happy-holidays/ Happy Holidays from Native Instruments! Live and let Live.
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Το driver κατέβηκε ήδη! :P ;D ;D THANX! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2012 Περιμενω εκεινη την αγια μερα που καποια εταιρεια θα μου στειλει email για να με ενημερωσει για καποια free hardware προσφορα λογω εορτων. Αλλα που...:P Specs talks, Mgs walks
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλό φίλτρο είναι/ ring modulatorr etc…(είναι και ΤΖΑΜΠΑ ;D ;D ;D) Εγώ θα το έβαζα κυρίως σε drums Ένα τέστ, κυριολεκτικά στο πτερόν… Δεν διεκδικεί συνθετικές δάφνες….για την ακρίβεια…είμαι ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΟΣ ;D ;D ;D.. Άλλα έτσ.......ι ιν δε χιτ οφ δι μόμεντ. :P Πάω να γίνω ντί τζέις τώρα! ;D ;D ;D NI_driver_test.mp3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
panouhl Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2012 αν και τα δώρα από γερμανούς κοστίζουν ακριβά στο τέλος...πολύ καλή η΄κίνηση της NI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση