ginargiros Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Ψάχνω να αγοράσω έναν ενισχυτή για κιθάρα. Διαθέτω 400 ευρώ και με ενδιαφέρουν τα γκαζια αλλα και ο γλυκός creamy ήχος. Καμία ιδεα? Έχω ψηλοκαταλήξει σε εναν Hughes & Kettner αλλα είδα και εναν Randall. Μήπως να περιμένω και να μαζέψω μια αλλο χρήμα?
ginargiros Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Καμία ιδέα βρε παιδια???
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Κοίτα ανεβάζοντας τα χρήματα θα ξεπιδήσουν πάμπολες επιλογές ακόμα.Στα χαρακτηριστικά που θέλεις πάντως πιο κοντά είναι ο Hughes&Kettner. Εγώ άκουσα τον Matrix 100 είναι πάνω κάτω στα λεφτά που θές ίσως και λίγο παραπάνω και εντυπωσιάστικα απο τη γλύκα παρόλο που η κιθάρα μου έχει EMG μαγνήτες You are wrong f**ked and overatted...
ginargiros Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Φοβάμαι στον Hughes μήπως είναι λίγο δεσμευτικό το οτι έχει ενα EQ και για τα 2 κανάλια οπως και το γεγονος οτι δεν μποείς να κλεισεις τα εφε απο το πεταλι...
old_nick Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2006 'Εχεις p.m. :D :?: Tigka metal!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση