kbasilis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Θα ξεθάψω το θέμα πάλι αυτή τη φορά παραθέτοντας αυτό που προσωπικά δεν το γνώριζα Και αυτό γιατί έχει διαφορά στην εισαγωγή αλλά και στην μέση σχεδόν (3:05) του τραγουδιού όπου μετά το σόλο που όλοι γνωρίζουμε,μετά ξεκινάει και γκαζώνει Flying High Again
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Groupara με αρκετά καλό southern blend & blues στον ήχο τους και την αντρική version της Joplin στη φωνή. Είχα μείνει στο Still Climbing του '94. Έχουν κάνει και τίποτα άλλο έκτοτε; ...When i got the music i gotta place to go...
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Groupara με αρκετά καλό southern blend & blues στον ήχο τους και την αντρική version της Joplin στη φωνή. Είχα μείνει στο Still Climbing του '94. Έχουν κάνει και τίποτα άλλο έκτοτε; Δεν νομίζω να έχουν ηχογραφίσει τπτ από τότε,αλλά ακόμα και αν συγκρίνεις το πρώτο τους αλμπουμ με τα υπόλοιπα υπάρχουν καλές διαφορές. Το night songs είναι δισκάρα στον τομέα hard rock-heavy metal στα επόμενα είναι πιο λίγο εως πολύ lite. Προσωπικά ακούω το night songs και λίγα πράματα από το long cold winter μετά πολύ country το καταλίξανε όχι πως έχω πρόβλημα με το είδος αλλά αν συγκρίνεις Cinderella night songs με τα heartbreak station και still climbing είναι μια καλή διαφορά Flying High Again
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Θα ξεθάψω το θέμα πάλι αυτή τη φορά παραθέτοντας αυτό που προσωπικά δεν το γνώριζα Και αυτό γιατί έχει διαφορά στην εισαγωγή αλλά και στην μέση σχεδόν (3:05) του τραγουδιού όπου μετά το σόλο που όλοι γνωρίζουμε,μετά ξεκινάει και γκαζώνει οχι ρε billy, αυτό είναι ύμνος!!!! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 Αυτά είναι!!! Δώσε ρε Bill να γουστάρουμε! Πολύ ωραία έκδοση κι αυτή αν και προτιμώ την original. ;)
kbasilis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2013 οχι ρε billy, αυτό είναι ύμνος!!!! Αυτά είναι!!! Δώσε ρε Bill να γουστάρουμε! Πολύ ωραία έκδοση κι αυτή αν και προτιμώ την original. ;) Καλά η original είναι κάτσε καλά αλλά και αυτή η έκδοση είναι πολύ ωραία και φαντάσου πως είναι ντέμο χωρίς κάποια σοβαρή παραγωγή. Όπως είπα και πριν από cinderella μου αρέσει πολύ ο δίσκος night songs και επιδή τα ακυκλωφόρητα ντεμο τους κινούνται σε αυτό το μοτίβο γι'αυτό και τα ψαχουλεύω. Να ένα ακόμα καλούτσικο θα το έλεγα Keep Me in Your Heart-Cinderella.wmv και μια μπαλάντα Cry No More-Cinderella.wmv Flying High Again
kbasilis Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Ξέρω είναι κουραστικό να κάνω το ίδιο και ίδιο αλλά το βιντεάκι θα σας δικαιώσει ;) Ειδού το οπισθόφυλλο του άλμπουμ με την λίστα Επείσης http://pitonsmusicworld.blogspot.gr/2012/03/cinderella-fox-on-run-1986.html Ο λόγος που έπεσε τέτοιο κόλλιμα(μεγάλο ;D)είναι επειδή τα ντέμο κινούνται στο ίδο τέμπο με τον πρώτο τους δίσκο Flying High Again
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Γεια σου Bill με τα ωραία σου! Με τσίτωσες βραδιάτικα! ;D
kbasilis Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 OP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Γεια σου Bill με τα ωραία σου! Με τσίτωσες βραδιάτικα! ;D Είπα να τα τσεκάρω τα κοματάκια κάποια στιγμή αλλά μου τα βγάζει από μόνο του το youtube,διαφορετικό κάθε φορά,έχει μυηθεί το pc μου στους ciderella ;D Δες πόσο μεγάλη λίστα έχουν με ακυκλοφόρητα Flying High Again
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2013 Είπα να τα τσεκάρω τα κοματάκια κάποια στιγμή αλλά μου τα βγάζει από μόνο του το youtube,διαφορετικό κάθε φορά,έχει μυηθεί το pc μου στους ciderella ;D Δες πόσο μεγάκη λίστα έχουν με ακυκλοφώρητα ;D ;D ;D Όντως μπόλικο πράμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση