Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

Τι καλωδιο θα χρειαστώ και πώς θα συνδέσω την profire 2626 κάρτα ήχου μου με την 8κάναλη octapre MKII προενίσχυση?

2 τέτοια

http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcables/b/digital-audio-fibre-optic-cable.html

Το optical out Α της octopre  στο optical in A της m-audio

Το optical out Β octopre στο optical in Β της m-audio

Αν θες digital connection .

Αν θες analog, κλασσικά, τα analog outputs της  octopre-, ένα-ένα στα analog in, της m-audio (αλλά να έχεις κλειστό το gain στα κανάλια της m-audio).

Δημοσιευμένο

Εγώ θέλω απλά να προστεθούν τα 8 κανάλια της προενίσχησης στης κάρτας μου, γιατι χρειάζομαι 2? σε μαγαζί με μουσικά όργανα θα πάω ή ηλεκτρονικά?

• Moderator
Δημοσιευμένο

Εγώ θέλω απλά να προστεθούν τα 8 κανάλια της προενίσχησης στης κάρτας μου, γιατι χρειάζομαι 2? σε μαγαζί με μουσικά όργανα θα πάω ή ηλεκτρονικά?

Άρα θες να κρατήσεις τα κανάλια της M-audio, και να προσθέσεις σε αυτά της octopre

Βλέπω ότι η octopre έχει δύο digital out (Α και B).

Αν τα grouπ-άρει δεν ξέρω  , δες το manual (για το αν θα χρειαστείς ένα ή δύο)- εκτός αν τα έχει έτσι για left και right?

Και τα δύο μαγαζία θα έχουν (ηλεκτρονικά και μουσικά), δεν πρόκειται για "δύσκολο" καλώδιο.

Δες πρώτα στα ηλεκτρονικά.

• Moderator
Δημοσιευμένο

Θα χρειαστείς 2 καλώδια τελικά .

Τώρα είδα ένα video με το control panel της m-audio

δες εδώ το video στο 0:17 και μετά και θα καταλάβεις

http://www.m-audio.com/index.php?do=media.maudiotv&PID=cf7885739abca27619342a0b303d7346

• Moderator
Δημοσιευμένο

Πάντως....ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραία μηχανήματα...και τα δύο!!!!!!! :D :D :D

edit:

Πάρε 2 καλώδια τελικά , γιατί βλέπω το rear panel της focusrite, και αν κατάλαβα καλά, η λογική του να split-άρει το optical out της  σε A/Β έχει να κάνει με το ποιά κανάλια θα είναι στα 48kHZ και ποια στα 96kΗΖ.

Δηλαδή, αν θες και τα 8 κανάλια σου στα 96kΗΖ, τότε => 2 καλώδια.

Αν δεν έχεις τέτοια θέματα και θες και τα 8 κανάλια σου στα 48kΗΖ, τότε => 1 καλώδιο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...