elavd Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Δείτε λίγο κι αυτό το video: www.facebook.com/YourPaintedSmile
alderbody Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 αρα οντως στα original CTS minpots τα σπειρωματα ειναι πιο στενα. Επομενως του Banzai θα πρεπει να κανουν δουλεια... Θα μετρησω προσεκτικα και θα επανελθω. wood matters
alderbody Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Τα Alpha mini (16mm) εχουν ~6mm υψος σπειρωματος και 1/4" διαμετρο, οσο και τα 270 series CTS του Banzai. Νομιζω οτι με τα υπαρχοντα δεδομενα θα προτιμησω αυτα. Για να μην σας παρω στο λαιμο μου, θα τα δοκιμασω πρωτα και θα σας πω... wood matters
alderbody Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 για να πω τον πονο μου, πολυ θα ηθελα να μπορει να μπει αυτο σε jazzmaster: Εψαξα πληροφοριες, αλλα δεν ειδα να το ξεκαθαριζει κανεις. Αν ηξερα οτι ταιριαζει ακριβως, θα αφαιρουσα το αντιστοιχο κομματι απο το υπαρχον pg και θα εβαζα αυτο. Το εχει κανει κανεις? Εχει καποιος ενα σκετο plate να το βαλει πανω σε jm και να δει αν "καθονται" οι τρυπες και αν ταιριαζει ακριβως το σχημα? wood matters
myster_maze Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2012 Αυτή η φωτό θα σε βοηθήσει αρκετά!
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Προσοχη,προσοχη! ;D Τα σωματα και οι διαστασεις των pickguard ΔΕΝ ειναι τα ιδια στις jazzmaster & στις jaguar,οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν θα ταιριαξει.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
alderbody Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Αυτή η φωτό θα σε βοηθήσει αρκετά! ναι, την εχω δει αυτη τη φωτο. Εδω τα ταιριαζει ακρη με ακρη, ενω εχει και μια αντιστοιχη που τα βαζουν neck pocket με neck pocket. Απλα ελεγα μηηηηπως και στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι... :( :( ...οποτε δεν ειμαι σιγουρος αν θα ταιριαξει.... αααχ δυστυχως δεν γινεται :( :( μονο με customιά wood matters
odis13 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2012 Αν απο την αλλη βρεις κανενα ολοκληρο nickel/chrome plated jazzmaster pickguard και απλα "κοψεις" το κερατο του, ισως κανεις κατι...
myster_maze Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 για να πω τον πονο μου, πολυ θα ηθελα να μπορει να μπει αυτο σε jazzmaster: Είδα την παρακάτω φωτό και σε θυμήθηκα. Εδώ άλλοι βγάζουν τα χρώμια από Jaguar εσύ θα βάλεις στην Jazzmaster? ;D
alderbody Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2012 αααα.... ωραια ειναι κι ετσι! 8) ο τυπος εβαλε και Mustang bridge wood matters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση