Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2012 Κριμα που δεν βγαζει η Bare Knuckle μαγνητες για jazzmaster γιατι τωρα που τους εισαγει ο Πλουμης (http://musicrepair.weebly.com/) θα ηταν πολυ καλη ευκαιρια για upgrade... Οι NOVAL & SD Antiquities ειναι φοβεροι και σχετικα ευκολο να βρεθουν. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
vastrange Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 οι jazzmaster δεν είναι καλές κιθάρες και όσοι παίζουν μ'αυτές δεν ξέρουν από μουσική! μόνο οι κιθάρες με humbuckers είναι καλές κιθάρες!!! :P Ars longa, vita brevis.
alderbody Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Εγραψα μερικα κλιπακια με την jazzmaster μου σε εντελως stock κατασταση. Η μεσαια θεση ειναι οντως πιο bright απο την bridge, αλλα μ' αρεσει πολυ! Κανω περασμα απο ολες τις επιλογες των διακοπτων. Εδω το πρωτο. plapa.mp3 wood matters
alderbody Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Κι αλλο... με τιποτα δεν μου τα βαζει μαζι >:( ydydi.mp3 wood matters
alderbody Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Εδω με λιγο παραπανω reverbακι... 8) SR.mp3 wood matters
alderbody Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Κι εδω με το Harleyμπετόν flanger... jazzflanger.mp3 wood matters
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Πάρα πολύ ωραία ακούγεται! :) Το μόνο που δεν μου άρεσε πολύ, είναι η θέση του μαγνήτη που παίζει πρώτη στα δύο πρώτα clip που ανέβασες. Τα άλλα δύο clip μου άρεσαν συνολικά. Ειδικά αυτό με το flanger. :)
elavd Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστούμε για τα κλιψ alderbody ;) Τελικά και σε σένα η μεσαία θέση ακούγεται πολύ πιο πρίμα από την bridge ;) Για αναβάθμιση των ηλεκτρονικών της τι (και από πού) σκέφτεσαι; www.facebook.com/YourPaintedSmile
alderbody Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Για αναβάθμιση των ηλεκτρονικών της τι (και από πού) σκέφτεσαι; Εχω μερικα CTS 1M για τα "κατω" ποτενσιομετρα, αλλα για τα "πανω" σκεφτομαι αυτα απο Banzai: http://www.banzaimusic.com/CTS-270-1M-LIN.html Εδω ομως εχουμε μερικα θεματακια. Το πρωτο ειναι οτι ο αξονας ειναι μακρυς, αρα θελει κοψιμο (no big deal). Το δευτερο και σημαντικοτερο ειναι οτι ο αξονας ειναι στα ~3mm διαμετρο, ενω στα υπαρχοντα Alphaκια ειναι στα ~6mm. Για να μπορεσουν να μπουν τα thumbwheels θα πρεπει να "μεγαλωσει" η διαμετρος. Αυτο σκοπευω να το κανω με duct tape ή κατι αντιστοιχο, αλλα δεν μπορω να ξερω αν θα πετυχει 100%. Το σπειρωμα εχει ιδια διαμετρο, οποτε λογικα θα καθονται καλα στο λαμακι που τα συγκρατει. Αν βεβαια βρω (σε λογικη τιμη και shipping) τα γνησια CTS που μπαινουν εκει, θα δωσω link. Αν θυμαμαι καλα εχει ο Acme guitarworks, αλλα οι πονηροι τα εχουν και καλα Out of stock, ενω φυσικα εχουν πληρη wiring kits που τα χρεωνουν κανα 70αρι+ δολλαρια... Εχω ηδη παραγγειλει απο ebay διακοπτη switchcraft toggle L-type και τον μικρο για το "πανω" κυκλωμα. ...πυκνωτες εχω μπολικους, οπως και switchcraft jacks :P καλωδια, λογικα θα παιξουν cloth covered, ή/και κανα teflon/silver για shielded. Τελος παρατηρησα οτι το nut ειναι βερνικωμενο στο πλαι (σαν να βερνικωσαν το μανικι αφοτου εβαλαν το nut), οποτε θα χρειαστει χαραγμα εκει το βερνικι για να μην "σπασει" ακομψα οταν βγει το nut. Αλλα αυτα θα τα δουν οι μαστορες οταν ερθει η ωρα... ;) wood matters
alderbody Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2012 Το μόνο που δεν μου άρεσε πολύ, είναι η θέση του μαγνήτη που παίζει πρώτη στα δύο πρώτα clip που ανέβασες. Αυτος ειναι ο bridge, που ειναι μαλλον λιγο παραπανω ...fatούλης. wood matters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση