sfaku Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Μεγειές! :) Αναμένομεν demo. Έχω μείνει εμβρόντητος με αυτή τη σειρά. Και η JM και η Jaguar ακούγονται καταπληκτικά στα demo. Θα ήθελα πολύ να τις δοκιμάσω αλλά βλέπω ότι δεν έρχονται Ελλάδα.
alderbody Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Alderbody αργεις. ;D εγω? οχι! η DHL αργει... >:( to be continued... ;) wood matters
elavd Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 εγω? οχι! η DHL αργει... >:( to be continued... ;) ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! Χρώμα; www.facebook.com/YourPaintedSmile
alderbody Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 σαν του Ολύμπου τις κορφές... ;) προτείνω την ίδρυση σχήματος elavd-odis-alder με όνομα Los tres Jazzmasteros :P wood matters
marathon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 alder με όνομα Los tres Jazzmasteros :P Αυτός είναι άνθρωπος...πούλησε τη Gibson (αφού της έβγαλε τα μάτια...) και αγόρασε...Squier! ;D ; 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
alderbody Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 το αιμα νερο δεν γινεται φιλος... δεν τα μπορω εγω τα μαονια... ;D wood matters
mpikoz Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δεν έχω ανάγκη για κιθάρα, σχεδόν δεν έχω λεφτά, γιατί με βασανίζετε; :'( broke another g-string
alderbody Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 ...σχεδόν δεν έχω λεφτά... αρα... σχεδόν έχεις ;D 1 wood matters
odis13 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Welcome to the club alder! Elavd, εκανες καμια αλλαγη στην δικη σου? Εγω μολις αλλαξα jack pots και πυκνωτες, μεγαλη βελτιωση. Αν και θα την ξανα-ανοιξω συντομα γιατι απο βλακεια μου δεν ειχα το καταλληλο pot για να κανω το out of phase :/
mpikoz Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 αρα... σχεδόν έχεις ;D Σταματήστε το κάρβουνο broke another g-string
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση