takissam Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 http://www.thomann.de/gr/fender_sq_vintage_mod_jazzmaster_3tsb.htm Χμμμμ... Άντε καλοκαιριάτικα....... 8) OMEGA MONOLITH
myster_maze Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2012 http://www.thomann.de/gr/fender_sq_vintage_mod_jazzmaster_3tsb.htm Χμμμμ... Άντε καλοκαιριάτικα....... 8) Ωχ, κιόλας?! :o
elavd Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Με γεια μου... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
mpikoz Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 λαχταρώ μαύρη jaguar και δεν έχει... με κόβω να πιάνω μπογιές... broke another g-string
alderbody Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 αυτην ΑΚΡΙΒΩΣ ηθελα! μπραβο ρε Ηλια! με γεια! αντε και στα δικα μας.... wood matters
alderbody Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 review, clips, κλπ κλπ ασαπ! προς ολους: εχω λεσπωλ για δωσιμο. Θελω jazzmaster. τελος! wood matters
mpikoz Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 θέλω. jazzmaster. Τωρα. 4 μήνες πριν στο ίδιο thread ;D broke another g-string
elavd Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Είμαι ακόμη σε φάση εξοικείωσης... Είναι ένα εντελώς νέο όργανο και προσπαθώ να μάθω τα "χούγια" του... Μέχρι στιγμής είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος από την Squier Jazzmaster. Θα γράψω όμως πιο αναλυτικό review όταν την έχω ψάξει λίγο καλύτερα ;) Οι άμεσες αλλαγές που πρόκειται να κάνω στο όργανο είναι: 1) Αλλαγή στα ποτενσιόμετρα γιατί να έχουν καλύτερη απόδοση (πιο γραμμική συμπεριφορά του volume και του tone) 2) Αλλαγή όλων των καλωδιώσεων γιατί είναι της πλάκας... 3) Πιθανότατα να κάνω Shielding (παρόλο που δεν έχει ιδιαίτερο θόρυβο) 4) Αλλαγή nut Δυο πράγματα που μου τη σπάνε είναι: 1) Το κλασσικό τρίξιμο της γέφυρας (ήδη ψάχνω για λύση) 2) Τo tremolo arm πέφτει εύκολα αν γυρίσεις την κιθάρα. Πχ αν σκύψεις να πειράξεις τα εφέ σου είναι πολύ πιθανό να φύγει από την κιθάρα, πράγμα που είναι εκνευριστικό και ντροπιαστικό αν παίζεις live) www.facebook.com/YourPaintedSmile
alderbody Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 4 μήνες πριν στο ίδιο thread ;D ε ναι. γιατι: εχω λεσπωλ για δωσιμο. τοσο καιρο το ειχα υπο σκεψη. Τωρα πλεον βλεπω οτι πρεπει να γινει... wood matters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση