Adamo Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Πηρα σημερα το συγκεκριμενο πεταλι ,και προσφατα ενα ταπεινο εξοπλισμο ηχογραφησεων και μιας που δεν νυσταζα ειπα να παιξω τιποτα και να δειξω ακομα ενα λογο που το συγκεκριμενο distortion ειναι ΘΕΙΚΟ! Καλη ακροαση :) Gear: Κιθαρα: Gibson Les paul replica Μαγνητες: Sd APH1 Καρτα Ηχου: m audio fast track Blackstar: Channel 2 Gain 12 oclock Bass 11 Mid & high 12 oclock ISF 1 oclock Level 2 oclock hotel_california_solo.mp3
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια φίλε Adamo,πολύ ωραίο παίξιμο και πολύ καλή χρήση χρήση του HT Dual παρά τα όσα ακούγονται ότι δεν έχει καλό emulated output. Διέψευσες αρκετά σχόλια που έχω ακούσει πάνω σε αυτό το θέμα τον τελευταίο καιρό! ;) More is more. Yngwie Malmsteen
Adamo Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια φίλε Adamo,πολύ ωραίο παίξιμο και πολύ καλή χρήση χρήση του HT Dual παρά τα όσα ακούγονται ότι δεν έχει καλό emulated output. Διέψευσες αρκετά σχόλια που έχω ακούσει πάνω σε αυτό το θέμα τον τελευταίο καιρό! ;) Ευχαριστω φιλε μου.Εγραψα και τον εξοπλισμο για να καταρριφθει και αλλος μυθος...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστω φιλε μου.Εγραψα και τον εξοπλισμο για να καταρριφθει και αλλος μυθος... Εγώ έχω τον HT-5R και το emulated output του είναι εξαιρετικό,ακόμα δεν έχω κάποιο δείγμα να ανεβάσω,αλλά θα έχω σύντομα.Ποιας εταιρίας είναι η replica είναι η κιθάρα σου? More is more. Yngwie Malmsteen
Adamo Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ έχω τον HT-5R και το emulated output του είναι εξαιρετικό,ακόμα δεν έχω κάποιο δείγμα να ανεβάσω,αλλά θα έχω σύντομα.Ποιας εταιρίας είναι η replica είναι η κιθάρα σου? Δεν ξερω καν..την πηρα απο εδω μεταχειρισμενη σε τραγικη κατασταση και απλα της αλλαξα τα πρεκια.πυκνωτες γεφυρα δουλεια στα ταστα μαγνητες κλπ ολα αλλαγμενα.και το κυριοτερο τωρα εχω ενα οργανο που εμενα με καλυπτει απολυτα σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις,και τονιζω το ολους,με λεφτα που αποκλειεται να εδινα για αλλη περιπτωση
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξερω καν..την πηρα απο εδω μεταχειρισμενη σε τραγικη κατασταση και απλα της αλλαξα τα πρεκια.πυκνωτες γεφυρα δουλεια στα ταστα μαγνητες κλπ ολα αλλαγμενα.και το κυριοτερο τωρα εχω ενα οργανο που εμενα με καλυπτει απολυτα σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις,και τονιζω το ολους,με λεφτα που αποκλειεται να εδινα για αλλη περιπτωση Είναι πολύ ωραία αυτή η διαδικασία,να παίρνεις μια κακή κιθάρα και να την κάνεις διαμάντι με δική σου δουλειά!2 φορές μπράβο λοιπόν φίλε μου! More is more. Yngwie Malmsteen
Adamo Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Είναι πολύ ωραία αυτή η διαδικασία,να παίρνεις μια κακή κιθάρα και να την κάνεις διαμάντι με δική σου δουλειά!2 φορές μπράβο λοιπόν φίλε μου! η δουλεια δεν ηταν δικη μου,τα εργατικα τα πληρωσα και μου τα φτιαξε ενα παλικαρι πολυ ωραια και σωστα,οι επιλογες ηταν δικες μου στο τι θα κανουμε.
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Ακόμα κι έτσι,όλα αυτά τα projects είναι πολύ ενδιαφέροντα!! More is more. Yngwie Malmsteen
Adamo Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Ακόμα κι έτσι,όλα αυτά τα projects είναι πολύ ενδιαφέροντα!! ειναι οντως.περιμενω και τα δικα σου γιατι και γω ειχα κατι κουβεντες για τους blackstar. Σε λιγες μερες θα ανεβασω και κλιπ απο ενισχυτη
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2012 Ωραίος ήχος και ωραίο παίξιμο αλλά γιατί μας το έκοψες; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση