zinobios Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εκεί που όλα δούλευαν καλά ξαφνικά δεν έχω ήχο από μικρόφωνα και κιθάρα ενώ τα mp3 με το winamp ακούγονται κανονικά. Τι μπορεί να έχει συμβεί; Ηκάρτα ήχου είναι η multiface της RME και την έχω συνδεδεμένη με την QuadMic της RME (εκεί έχω συνδέσει την κιθάρα και τα μικρόφωνα για προενίσχυση).
nikosm Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μου φαίνεται πως το πρόβλημα είναι στο QuadMic ή στη σύνδεσή του με την κάρτα και όχι στην κάρτα την ίδια. P>Πρρουτ!</P>
zinobios Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2006 Tελικά αποσύνδεσα όλα τα καλώδια και όταν τα ξανασύνδεσα όλα δουλεύουν μια χαρά... Δεν καταλαβαίνω τί μπορεί να συνέβει !!!
pixies Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2006 το πιο απλο. καποιο καλωδιο κουνηθηκε και δεν εκανε καλη επαφη. εγω μια φορα ετοιμαζομουν για ερευνα αγορας καρτας ηχου ενω απλως ειχε μπει ο ηχος στο mute και ηθελε μια απλη ρυθμιση απο τον πινακα ελεγχου. :roll:
SONICSPOT Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2006 συνηθως τα πιο απλα μας παιδευουν... 8) ead, Follow or Get out of the way !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση