elavd Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 1. Παράκληση προς τον elavd Μην βάλεις CBS-style headstock στη Strat! Σε παρακαλώ' date=' είναι χάλια! Κρίμα η κιθάρα δηλαδή... Απόδειξη, το γεγονός ότι και ο Gilmour και ο Juanes έχουν μοντέρνα headstocks στις δικές τους. :wink: [/quote'] H κιθάρα θα γίνει έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=y0fvUrxQ_v4 με τη διαφορά ότι δε θα βάλω (ΔΥΣΤΥΧΩΣ...:(:(:() tinted neck... www.facebook.com/YourPaintedSmile
Alchemist Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Αν και προτιμώ τα 50's headstocks, και το 60's (μήπως είπα λαλακία φοβάμαι) καλύτερο είναι από τις αηδίες τα φαρδιά! ¶ντε, με το καλό... :) Υ.Γ. Δεν κατάλαβα τι είναι ο tinted neck (πληκτράς είμαι ο δύσμοιρος, που να ξέρω για μπράτσα strat...) αλλά ό,τι και να είναι, δεν πειράζει! Καλή θα βγει και χωρίς αυτό. :lol: Yes it is!!!
elavd Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Tinted είναι τα μπράτσα που είχαν οι παλιές (50's κυρίως strat) με πολύ βερνίκι πάνω τους, και φαινόντουσαν πιο πορτοκαλί (και ΠΟΛΥ πιο ωραία...) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Alchemist Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Tinted είναι τα μπράτσα που είχαν οι παλιές (50's κυρίως strat) με πολύ βερνίκι πάνω τους' date=' και φαινόντουσαν πιο πορτοκαλί (και ΠΟΛΥ πιο ωραία...)[/quote']1. Όντως είναι πολύ όμορφες αυτές οι κιθάρες, πάντα μου έκαναν εντύπωση. 2. Thanks for the info! :wink: 3. Sorry for my ignorance... :oops: Yes it is!!!
Abraxas Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 με τη διαφορά ότι δε θα βάλω (ΔΥΣΤΥΧΩΣ...:(:(:() tinted neck... Ρε συ... στο ξαναλέω, είναι τόσο εύκολο να κάνεις tinted & gloss το λαιμό... :wink: :D
ibanezas Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 να μπορουσα να ανεβασω και γω εικονα απο την δικια μου..... :(
elavd Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 να μπορουσα να ανεβασω και γω εικονα απο την δικια μου..... :( Γιατί δε μπορείς??? www.facebook.com/YourPaintedSmile
gangster Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2006 να μπορουσα να ανεβασω και γω εικονα απο την δικια μου..... :( Αν δυσκολεύεσαι να τις ανεβάσεις στο noiz, υπάρχει το www.imageshack.us Έχει και δυνατότητα preview (αυτό το μικρό παραθυράκι που αν κλικάρεις πάνω του ανοίγει λινκ με την full screen εικόνα). one colour: black - and shades of grey
vagx69 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Το παθα το εγκεφαλικό...... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/9 κάνω την παραγγελία... ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/9 ήταν στο γραμματοκιβώτιό μου. Τι έγινε ρε παιδιά? 5 μέρες μεσολαβούντως σαββατοκύριακου? Θα κουφαθούμε τελείως. Φυσικά το δέμα με άριστη συσκευασία!!!
fleamail Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Το παθα το εγκεφαλικό...... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/9 κάνω την παραγγελία... ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/9 ήταν στο γραμματοκιβώτιό μου. Τι έγινε ρε παιδιά? 5 μέρες με διαμεσολάβηση σαββατοκύριακου? Θα κουφαθούμε τελείως. Φυσικά το δέμα με άριστη συσκευασία!!! Welcome to the club!!! :wink: :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση