zinobios Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2006 Ενώ στο "Preferences" στο Reason έχω επιλέξει midi input, στο MIDI IN DEVICE γράφει "No MIDI Input". Tί μπορεί να φταίει και πώς διορθώνεται ;
pastelius Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2006 Ενώ στο "Preferences" στο Reason έχω επιλέξει midi input' date=' στο MIDI IN DEVICE γράφει "No MIDI Input". Tί μπορεί να φταίει και πώς διορθώνεται ;[/quote']edit->preferences->advanced midi->(επιλεγεις το midi σου)->μετα πας στο control surfaces & keyboards,επιλεγεις το midi σου(εταιρια),μετα κλικαρεις "use with reason" και πρεπει να εισαι ενταξει...Αν οχι δωσε καποιες παραπανω λεπτομερειες.. :) feel da FUNK blast
zinobios Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2006 edit->preferences->advanced midi->(επιλεγεις το midi σου)->:) Aυτό που λές είναι όταν θέλεις να παίξεις τις devices του Reason από ένα άλλο sequencer (Εxternal Control) μέσω Bus. μετα πας στο control surfaces & keyboards,επιλεγεις το midi σου(εταιρια),μετα κλικαρεις "use with reason" και πρεπει να εισαι ενταξει...Αν οχι δωσε καποιες παραπανω λεπτομερειες.. :) Aυτό που είναι ; Δεν υπάρχει πουθενά... Έχω το Reason 2.5
zinobios Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2006 edit->preferences->advanced midi->(επιλεγεις το midi σου)->:) Μόνο με αυτό, έχω τωρα midi είσοδο αλλά το γιατί δεν το κατάλαβα :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση