Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Αλλα τι ΟΜΟΡΦΙΑ ειναι αυτή ρε παιδιά! (& εχει και Weber μεγαφωνο!) http://www.thomann.de/gr/fender_excelsior_fsr_baby_blue.htm www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
marathon Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Αλλα τι ΟΜΟΡΦΙΑ ειναι αυτή ρε παιδιά! Με τι κραγιόν πάει? ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
blackie Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Παρε το καφε... Ειναι και 60Ε φτηνοτερος... Καλο το μπειμπι μπλου για funk? ;)
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Παρε το καφε... Ειναι και 60Ε φτηνοτερος... Καλο το μπειμπι μπλου για funk? ;) ναι αλλα δεν ειναι κουκλος και δεν εχει και Weber.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Νομίζω ότι είναι κοινώς παραδεκτό ότι η vintage-ίλα εκφράζεται παγκοσμίως με ένα χρώμα… ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Νομίζω ότι είναι κοινώς παραδεκτό ότι η vintage-ίλα εκφράζεται παγκοσμίως με ένα χρώμα… ;D ;D ;D Τότε είμαι κοινώς απαράδεκτος. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Τότε είμαι κοινώς απαράδεκτος. ;D Μη βιάζεσαι να χαρακτηριστείς…. Να το συζητήσομεν…. Το «baby blue»…..σε vintage επίπεδο, θα περίμενα να το συναντήσω σε ένα…..μμμμμ……soda siphon ας πούμε. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
panouhl Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Αχ και με μια surf green Jaguar θα ταίριαζε τέλεια. Αυτή η fender θα μας στείλει στα ψυχιατρεία! Τον έχει κανείς συμφορουμίτης τον Excelsior να μας πει καμία γνώμη?
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Μη βιάζεσαι να χαρακτηριστείς…. Να το συζητήσομεν…. Το «baby blue»…..σε vintage επίπεδο, θα περίμενα να το συναντήσω σε ένα…..μμμμμ……soda siphon ας πούμε. ;D ;D ;D ;D Ή σε ένα pigal σε 70s τουαλέτα (ξέρεις, τότε που η νεοαστική Ελλάδα "τολμούσε" στα χρώματα στα πλακάκια του μπάνιου) ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2012 Ή σε ένα pigal σε 70s τουαλέτα (ξέρεις, τότε που η νεοαστική Ελλάδα "τολμούσε" στα χρώματα στα πλακάκια του μπάνιου) ;D ....Δεν μπορεί....έχεις πάει στo μπάνιο του Θείου μου στο χωριό.......ακόμα θυμάμαι αυτό το σχεδόν indigo blue…..με ένα touch of Golden Poppy (στο λιστέλο) ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση