freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Είσθαι ωραίοι! :D Βάλτε κλίπια και με δικά σου/σας,ιφ πόσιμπλε. Θενκς αδερφε! Δεν παιζουμε ακομα δικα μας. Θελει στρωσιμο η μηχανη και μετα θα δουμε τι της ταιριαζει...Πιστα?Τράιαλ? Ιδωμεν.. Να σαι καλα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Guru ez Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Συγχαρητήρια παίδες! Αν αναλογιστεί κάποιος το ποιό κομμάτι παίζετε -και τι απαιτήσεις έχει- δυό φορές μπράβο! Αγαπητέ Σταύρο, υπάρχει μιά έκφραση "πολυφορεμένη", αλλά σου πάει γάντι: τόχεις! Δίνετε υποσχέσεις για πολλά καλά, μακάρι! Το εύχομαι ολόψυχα, καλή συνέχεια! ΥΓ. Τις ευχές μου στον Λάζαρο ;) ΥΓ2. Μιά Les Paul σας λείπει και δέσατε ;D ΥΓ3. Σταύρο, έχεις καταπληκτικό ήχο! Με τι παίζεις αν επιτρέπεται; :) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
freerock1974 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Χωρις να υποτιμω την ευμενεια κανενος... Eιναι πολυ μεγαλη μας τιμη να ακουμε εναν καλο λογο απο εναν Ηλια Ζαικο που εχει αφιερωσει πετυχημενα τη ζωη του σ αυτο που αγαπαει και το ακομα πιο δυσκολο:Eχει μεταλαμπαδευσει το παθος του στην Ελλαδα των Βαλκανιων εθιμων και ηθών... :) Ευχαριστουμε θερμα ολοι και εγω δις θερμά για την επι του προσωπου μου κριτικη. :). Βεβαια...αν δεν υπηρχε ενας Λαζαρος και ο φανταστικος Πανος στο μπασο που ειναι τελειομανης..Θα πατουσαμε σε σφουγγαρισμενο δαπεδο.. ;) -Θα του μεταφερω τις ευχες στο αυριανο λαιβ... ;) -Προσωπικα εχω Λες Πολ αλλα a house is not a home.. ;D ;D ;D Για 2-3 τραγουδια παντως θα χρησιμοποιηθει... ;) -Ενδιαφερουσα ερωτηση! Παιζω με το Hughes&Kettner Tubeman καρφωμενο στο καθαρο καναλι ενος τρανζιστορ Fender Princeton Deluxe USA.Συν ενα GCB95 wah... H καμπινα ειναι καστομ με δυο V30. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 -Ενδιαφερουσα ερωτηση! Παιζω με το Hughes&Kettner Tubeman καρφωμενο στο καθαρο καναλι ενος τρανζιστορ Fender Princeton Deluxe USA.Συν ενα GCB95 wah... H καμπινα ειναι καστομ με δυο V30. Νάσαι καλά φίλε μου, we're all under the same sky...ή, όπως ο μέγας Angus Young έχει δηλώσει: είμαστε παιδιά φυλακισμένοι σε σώματα ενηλίκων ;) Το rig ;D σου μου θυμίζει τις εποχές που έπαιζα μ'ένα TS9 και μετά καρφί σ'ένα ΤΝΤ μπάσου!!! Γ@μα τα...επικός ήχος ::) Κι αυτό μας φέρνει στο πολυτραγουδισμένο: άμα έχεις δάχτυλα και ξέρεις τι γυρεύεις... 8) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
longshadow Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Excellent stuff!! 8) Κρίμα που δεν είστε κοντά για να έρθουμε να σας ακούσουμε, αναμένουμε βιντεάκια κι από τα επόμενα live!! :) Τι φοράει η κιθάρα στη θέση bridge?
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Excellent stuff!! 8) Τι φοράει η κιθάρα στη θέση bridge? Ευχαριστουμε πολυ Longshadow! Φοραει JB junior και στις αλλες 2 θεσεις μαμισιους (American Standard '89). GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
lgbesios Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Να κατεβείτε νότια να σας δούμε ρε!!!, ανοίγοντας τα lives με το immigrant song 8) rust never sleeps
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Να κατεβείτε νότια να σας δούμε ρε!!!, ανοίγοντας τα lives με το immigrant song 8) ;D ;D ;D Απο Ζεππελιν, Black dog και Ramble on εχει το μενου... ;) Mακαρι να βρεθει τροπος και χωρος... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 ΓΑΜΑΟΥΑ! ΥΑΥ! Τιποτε άλλο. Άκουσα το βίντεο μερικές φορές και ξανάβαλα το CD σου Σταύρο! Απλά πράγματα! Home - Editions Musica Ferrum
freerock1974 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστουμε πολυ Νικόλα! Χαιρομαι που το σιντι μου ακουγεται που και που,καπου μακρια... Βεβαια κρυφο ονειρο τωρα πια,ειναι η επιτευξη αλμπουμ με το γκρουπ... :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση