RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Προχθές αγόρασα τους CS69 από e-bay. Το κουτί που αγόρασα είναι αυτό: αλλά στη Fender βλέπω αυτό: http://www.fender.com/en-UA/products/custom-shop-69-strat-pickups Ξέρει κανείς τι παίζει; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
S9F Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Ναι,το κλασικό...βιολί της Fender όπου αλλάζει συσκευασίες,specs,κιθάρες και...βιολιά όποτε γουστάρει... ;D Με γειά! "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Λίγο άσχετο, είναι άλλοι μαγνήτες οι Fender Custom Shop 69 και οι Fender Custom 69 που π.χ. φοράει η Classic Player 60's ;
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Administrator Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ γνωρίζω την πρώτη συσκευασία που ανέβασες (αυτη που πήρες). Η δεύτερη πρέπει να είναι καινούργια. Live and let Live.
funkysoul Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ γνωρίζω την πρώτη συσκευασία που ανέβασες (αυτη που πήρες). Η δεύτερη πρέπει να είναι καινούργια. και εγω ετσι λεω.απλα νεα συσκευασία.με'γεια papa don't take no mess!!
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Ok. Ευχαριστώ πολύ guys. Θα γράψω εντυπώσεις όταν εγκατασταθούν... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς τι παίζει; Δεν είχα δεί το θέμα σου...αλλά με μία γρήγορη ματιά μπορώ να σου πώ ότι το καινούργιο κουτί είναι 40% πιο φτηνό (οικονομικό) στην εκτύπωση από το παλιό ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
bronx Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 το κουτί είναι μια χαρά,οι μαγνήτες θα πρέπει να έχουν και με μαρκαδοράκι ημ/νια και τα αρχικά ay
kostas80 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Θα γράψω εντυπώσεις όταν εγκατασταθούν... Δε πάει έτσι φίλος .... εσύ θα γράψεις κλιπς κι εμείς εντυπώσεις :D μεγιές www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
kostdouk Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2012 Λίγο άσχετο, είναι άλλοι μαγνήτες οι Fender Custom Shop 69 και οι Fender Custom 69 που π.χ. φοράει η Classic Player 60's ; Εχω την ίδια απορία μετον φίλο. Γνωρίζει κάποιος να μας απαντήση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση