Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 The Analog Synthesizer SX-150 Mark II (Τι?? Υπηρξε και Mark I? :-X) features ten controllable parameters, line in and out, and a four octave range. You use an electrode stylus to play tones, but a printable keyboard overlay is available to play exact notes. SX-150 Mark II features: * Fully-functional analog synthesizer, ready to help you rock the world. * Four octave range. * Achieve vibrato, tremolo, and "wah" effect with VCF and LFO buttons. * 10 Parameters to control: cutoff, resonance, attack, decay, pitch ENV, LFO wave, LFO rate, LFO depth, VCF modulation, and LFO modulation. * Tunable to play nice with other instruments. * Line in and line out (standard 3.5mm headphone jack size) to expand your synth voice. * Batteries: 4 AA (not included) * Dimensions: approx. 6.5" x 4.75" x 1.5" Pricing and Availability: $99.99 www.thinkgeek.com/product/ed85/ Specs talks, Mgs walks
neeq Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Προβλέπω, όταν βγει καποιο midi ή cv in mod, να γινει της τρελής ;D
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Αν το βγαλουν με MIDI Poly Chain port θα αγορασω καμια δεκαρια, ετσι θα φτιαξω το δικο μου 10φωνικο analog synth. ;D Specs talks, Mgs walks
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Ο γνωστος Ιαπωνας ψυχακιας δεν θα μπορουσε να μη το εχει παρει χαμπαρι. Απολαυστικος και κατανοητος οπως παντα... ;D Specs talks, Mgs walks
odis13 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Tο παλιο SX150 (ναι, υπηρξε και ...Mark 1 :P) ειμαι σιγουρος οτι ειχε αναφερθει παλιοτερα στο forum, δε θυμαμαι ομως αν το ειχε καποιος...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Tο παλιο SX150 (ναι, υπηρξε και ...Mark 1 :P) ειμαι σιγουρος οτι ειχε αναφερθει παλιοτερα στο forum, δε θυμαμαι ομως αν το ειχε καποιος... Και μαλιστα σου αρεσε και πολυ απ'οτι βλεπω... ;D TO ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!. http://www.noiz.gr/index.php?topic=154209.30#quickreply Specs talks, Mgs walks
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Ένα τέτοιο στα χέρια μου....μπορεί να προκαλέσει νευρικό κλονισμό...στον πιο cool άνθρωπο του πλανήτη. ;D ;D ;D Χάζευα πριν στις αγγελίες ένα Philips PMC100...πολύ πλάκα έχουν αυτά....είναι του ΣΑΤΑΝΑ , πιστεύω... ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Ένα τέτοιο στα χέρια μου....μπορεί να προκαλέσει νευρικό κλονισμό...στον πιο cool άνθρωπο του πλανήτη. ;D ;D ;D Ε αντε αγορασε το τοτε, τι περιμενεις? :P Χτυπα και ενα Korg Monotron (€38) και εισαι αρχοντας. ;D Specs talks, Mgs walks
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Moderator Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 Ε αντε αγορασε το τοτε, τι περιμενεις? :P Χτυπα και ενα Korg Monotron (€38) και εισαι αρχοντας. ;D stylophone θα πάρω...να παίζω Καζαντζίδη ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2012 stylophone θα πάρω...να παίζω Καζαντζίδη ;D ;D ;D ..... Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση