Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

το τζαμι μπροστά γιατί τ βάζει ?

"Κόβει" λίγο από το volume και "εξισορροπεί" κάτα κάποιον τρόπο τον ήχο.

joe_ampsm.jpg.06b5f10fdae8b8a97090b14241b9c8f7.jpg

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο

Οντως πολυ καλη ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ...(ειδατε τι εντυπωση που κανει,αν η ηχογραφηση ηταν η..συνηθισμενη του youtube ουτε που θα το προσεχατε... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Οντως πολυ καλη ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ...(ειδατε τι εντυπωση που κανει,αν η ηχογραφηση ηταν η..συνηθισμενη του youtube ουτε που θα το προσεχατε... ;D)

Όντως πολύ καλή ΚΑΙ η ηχογράφηση."Βγάλε" μου τέτοιο ήχο με  ένα...κινεζοκούτι και μιά Strat της κακιάς ώρας και θα δηλώσω ότι τα Ξύλα  (;D) δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο και θα αρχίσω εφ'όρου ζωής να ψάχνω μόνο για...μαγνήτες...  ;D ;D

Βy the way,πέρα από τον ενισχυτή,η κιθάρα που χρησιμοποίησε είναι μιά 64άρα Strat... (που ναι,έχει ΚΑΙ μαμάτους μαγνήτες κρίνοντας από το αποτέλεσμα  ;D)

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Δημοσιευμένο
"Βγάλε" μου τέτοιο ήχο με  ένα...κινεζοκούτι και μιά Strat της κακιάς ώρας και θα δηλώσω ότι τα Ξύλα  (Grin) δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο

με εναν απλο Bassman Reissue & μια αξιοπρεπη strat με καλους μαγνητες σου βγαζω καλυτερο... :)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

"Κόβει" λίγο από το volume και "εξισορροπεί" κάτα κάποιον τρόπο τον ήχο.

θενξ φίλε .. παίζει ρολο τπτ με γονείς κλπ ? αν ειναι εχω κατι τζάμια που δεν τα χρειάζομαι........ ;D  :P

όλα είναι σχετικά !!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...