THEOD Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2012 Σε ένα διήμερο ο Μέγιστος Περικλής έκανε το ταρταλο rhodes μου να πετάει . 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :D :D :D Πλήρη ανακατασκευή και το αποτέλεσμα απίστευτο ;)
pericles Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστω Θοδωρη για α) την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ (πρεπει να εβαλα το κιλακι μου!!!) Β) για την καλη παρεα γ) για την βοηθεια δ) το γελιο που επεσε !!!! και γενικα την αντιμετωπιση . (εξ αλλου σου αρεσω και σαν παικτης !!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα 8) 8) 8) 8) Ειχα και καλα δρομολογια !!!Τωρα για το πιανο τι ναπω εγω ;;τα ειπες ολα .Ευχαριστω για ολα. (εξ αλλου σου αρεσω και σαν παικτης !!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα ;D ;D ;D ;D
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 1) (εξ αλλου σου αρεσω και σαν παικτης !!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα 8) 8) 8) 8)... 2) (εξ αλλου σου αρεσω και σαν παικτης !!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα ;D ;D ;D ;D Eμένα μου άρεσες με το γυαλάκι. :D InfluenSir!
pericles Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Αυτο ειναι γυαλακι εργασιας !!!Που ναδεις το ψαρωτικο μου !!!!Ερωτηση εσας Νεστορα δεν σας αρεσω σαν παικτης ;D ;D ;D
Earendil Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θέλω να μάθω αν η χειρονομία στη συνημμένη φωτό εκφράζει κάποια συγκεκριμένη συμμορία. OK, δεν είναι του alitiz (θα το ήξερα), αλλά υπάρχουν γειτονιές που θα έπρεπε να αποφεύγουμε νύχτα; Επίσης, ποιοί άλλοι είναι στο crew μη κάνουμε κανένα diss καταλάθος; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
pericles Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Εγώ θέλω να μάθω αν η χειρονομία στη συνημμένη φωτό εκφράζει κάποια συγκεκριμένη συμμορία. OK, δεν είναι του alitiz (θα το ήξερα), αλλά υπάρχουν γειτονιές που θα έπρεπε να αποφεύγουμε νύχτα; Επίσης, ποιοί άλλοι είναι στο crew μη κάνουμε κανένα diss καταλάθος; Mαλλον δεν φαινεται καλα το δαχτυλο ( ΟΚ .ΔΕΙΧΝΩ !!!) οχι το αλλο που υπονοεις !! 8) 8) Η δε συμμορια εχει απλωσει τα πλοκαμια της all over Greece !!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Haris Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Pericles, the Rhodes Master! (βλ. μάστορας) 8) Something Wicked This Way Comes
loucas Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Άλλο ένα Rhodes διασώνεται και θα ακούγεται πλέον όπως πρέπει . Μaster-Peri -Well done !
Waterfall-K Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2012 Αρχοντας!! ;D ;D Specs talks, Mgs walks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση