spoik86 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Έχω στην κατοχή μου έναν VHT special 6 και ενα distortion (marshall Jackhammer).Έχω αντικαταστήσει τις λάμπες του με JJ tubes. Το θέμα είναι πως είναι πολύ "άγριος" και μου παραμορφώνει (όταν τον ανοίγω) το πετάλι αρκετά, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου! Yπαρχει κάποια λύση σε αυτό? Κάτι που να τον κάνει να μην "σπάει" καθώς ανοίγω το volume???
Johnfox07 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Έχω στην κατοχή μου έναν VHT special 6 και ενα distortion (marshall Jackhammer).Έχω αντικαταστήσει τις λάμπες του με JJ tubes. Το θέμα είναι πως είναι πολύ "άγριος" και μου παραμορφώνει (όταν τον ανοίγω) το πετάλι αρκετά, πράγμα το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου! Yπαρχει κάποια λύση σε αυτό? Κάτι που να τον κάνει να μην "σπάει" καθώς ανοίγω το volume??? Ισως ειναι λιγο χαζη ερωτηση, αλλα εχεις δοκιμασει να κατεβασεις το volume της κιθαρας ?
spoik86 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 τι σχεση εχει το volume της κιθαρας???
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 τι σχεση εχει το volume της κιθαρας??? Κατεβάζοντας το volume της κιθάρας "καθαρίζει" ο ήχος.
spoik86 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 φυσικα!αλλα χαμηλωνει αντιστοιχα το distortion απο το πεταλι...
Johnfox07 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Τοτε μηπως δοκιμαζοντας καποιες λαμπες που να "σπαει" ο ηχος πιο δυσκολα ? Δεν ξερω πολλα απο λαμπες, αλλά άλλα παιδια στο φορουμ μπορουν να σου πουν...
spoik86 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 κατι τετοιο υποθετω και εγώ.θα ηθελα την γνωμη καποιου διοτι δεν γνωριζω και πολλα για λάμπες.
gdevelek Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 φυσικα!αλλα χαμηλωνει αντιστοιχα το distortion απο το πεταλι... δεν υπάρχει περίπτωση με τον υπάρχοντα εξοπλισμό να μειώσεις την παραμόρφωση χωρίς να μειώσεις και την ένταση είτε κατεβάσεις την ένταση της κιθάρας είτε βάλεις πιο ήπιες λάμπες, θα πέσει ΚΑΙ η ένταση
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2012 δεν υπάρχει περίπτωση με τον υπάρχοντα εξοπλισμό να μειώσεις την παραμόρφωση χωρίς να μειώσεις και την ένταση είτε κατεβάσεις την ένταση της κιθάρας είτε βάλεις πιο ήπιες λάμπες, θα πέσει ΚΑΙ η ένταση +1 Εγώ θα πρότεινα να πειραματιστείς λίγο με τα gain - volume του ενισχυτή και του πεταλιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση