Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

Μιας και πιάσαμε τα «αναλογικά» σε άλλο thread… ;D

Στη φωτογραφία κατωτέρω, απεικονίζεται ένα usb tape deck, του οποίου το σχέδιο είναι αντιγραφή από ένα κλασσικότατο deck…αλλά δεν θυμάμαι ποιο και θα ΣΚΑΣΩ.

Θυμάται κανείς;

Νομίζω ήταν κάποιο μοντέλο της Teac…αλλά δεν θυμάμαι…

usb-cassette_decks.jpg.d5dc789d9f142e72d5b68bb1bec522c0.jpg

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

• Moderator
Δημοσιευμένο

Teac ε?

Δεν είμαι σίγουρος....για το teac...

Είναι μια πολύ κλασσική πρόσοψη….που την έχουν «δανειστεί» διάφορα φτηνιάρικα double tape decks.

Π.χ. Τα ανωτέρω εικονιζόμενα (ion & alesis)…..μια σειρά της fuji- audio (που δεν υπάρχει) ;D ;D…στο μοντέλο της DC-3038 etc…etc..

Γιατί να μη δουλεύει; Εμένα δουλεύουν και τα τέσσερα που έχω… :D

• Moderator
Δημοσιευμένο

Tεσσερα?

Καλα, καταλαβαινω να εχεις 4 κιθαρες ας πουμε, ή 4 synths, αλλα 4 decks? Τι τα κανεις βρέι? :P

Αν σου πώ ότι έχω 3 video VHS... ;D

Μου αρέσει να τα κοιτάω....με τις ώρες...να τα ξεσκονίζω.... ;D ;D ;D ;D ;D

Είμαι.....παρελθοντολάγνος ..στην τεχνολογία, στα έπιπλα...στα ρούχα..... στο cinema...;D ;D

Μόνο όταν είναι να κάμω δουλειά...εκεί είμαι της ευκολίας. :P

Δηλαδής δεν θα έγραφα ΠΟΤΕ δικόγραφο σε remington...δεν θα ηχογραφούσα σε Studer A820, ούτε θα μόνταρα σε Α+Β Roll  :P ;D ;D ;D  

Δημοσιευμένο

Αν σου πώ ότι έχω 3 video VHS... ;D

Aν σου πω οτι δεν εχω κανενα (πλεον)? :P

Αλλα εχω χαλασει πανω απο 3... ;D

Δηλαδής δεν θα έγραφα ΠΟΤΕ δικόγραφο σε remington...δεν θα ηχογραφούσα σε Studer A820, ούτε θα μόνταρα σε Α+Β Roll  :P ;D ;D ;D 

Εμ εκει σε θελω καβουρα. ;D ;D

Μη το αργεις φιλε μου, πετα ολα αυτα τα digital "μπλιμπλικια" του διαβολου και ασχολησου μονο με pure analog tech. :P

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
Δημοσιευμένο

Εμ εκει σε θελω καβουρα. ;D ;D

Μη το αργεις φιλε μου, πετα ολα αυτα τα digital "μπλιμπλικια" του διαβολου και ασχολησου μονο με pure analog tech. :P

Μπά, είμαι σε μια ηλικία που μπορώ εύκολα να ξεχωρίσω πλέον το business από το pleasure και ποτέΣ να μην τα συνδυάζω, διότι πρόκειται περί  θανάσιμου σφάλματος.  ;D ;D ;D

• Moderator
Δημοσιευμένο

Εδώ που τα λέμε….φαντάζεσαι να έγγραφα καμία αίτηση αποφυλάκισης σε γραφομηχανή;

Μέχρι να τελείωνα την αίτηση, θα είχε αποφυλακιστεί…. ;D ;D ;D ;D

Δημοσιευμένο

Φανταζομαι ετσι γινοταν πριν κατι χρονια, συνηθεια ειναι. Καποτε δεν υπηρχαν ουτε γραφομηχανες, τι να πουν κι αυτοι τοτε που εγραφαν τα παντα με το χερι? :P

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...