Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Καλησπέρα σας, έχω μια κάρτα ήχου m-audio fast track pro και ηχογραφώ στο cubase. Έχω εγκαταστήσει ASIO και τα σχετικά και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι η εμφάνιση παρασίτων κατα διαστήματα. Άλλες φορές εμφανίζονται κατά την ακρόαση του κάθε track(με μια δεύτερη ακρόαση φεύγουν) και άλλες φορές εμφανίζονται στην ηχογράφηση. Ως αποτέλεσμα συνήθως, έχω ένα τέλεια ηχογραφημένο track από άποψη tempo και ήχου, μόνο και μόνο για να το χαλάσουν τα παράσιτα. Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα; Πέρα απο το να αλλάξω κάρτα ήχου.

Δημοσιευμένο

θυμαμαι οταν ειχα την παλια μου εκανε και μενα παρασιτα στην αναπαραγωγη οταν την ειχα ρυθμισει στα 48kHz...Στα 44.1 λειτουργουσε οκ με τους drivers απο το cd ενω με νεους εκανε κατι παρομοια προβληματα

Δημοσιευμένο

Καλησπερα φιλε . Δεν ξερω αν ελυσες το θεμα σου ... Εχω την ιδια καρτα και την δουλευα  πιο παλια σε ενα dual core με 4gb και 7αρια ... Ειχα στην αρχη καποια θεματα .

Δοκιμασε να παιξεις λιγο me to latensy και επισης στο controp panel της καρτας απενεργοποιησε καποια ports της καρτας που δεν χρησιμοποιεις ...Δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα και φαντασου πως με την καρτα αυτη βγαζω 4ωρα live σε μπαντα !

Kαλα ξεμπερδεματα :)

Δημοσιευμένο

Δεν νομιζω να φταιει η καρτα ηχου ουτε το πισι σου. Πιθανοτατα η εχεις πολλα πραγματα ανοιχτα η πολυ χαμηλο latency με αποτελεσμα να το γονατιζεις.

Και σε μενα το κανει καποιες φορες αν δεν προσεξω. Αυτο που κανω ειναι στην ηχογραφηση σχετικα χαμηλο latency (~10ms) και οσα tracks δεν χρειαζονται αμεσα render ωστε να μην τρωνε επεξεργαστικη ισχυ. Τα 4gb ram θελει αρκετη προσπαθεια να τα γεμισεις και πολλα vst οποτε αμφιβαλλω οτι εκει ειναι το προβλημα. Οταν μιξαρεις τοτε απλα βαλε το latency οσο μεγαλυτερο παει. Επισης αν ηχογραφεις σε πανω απο 44khz μειωσε το.

Τρολολολολολολολ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...