loukask6 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας φίλοι, σκέφτομαι να αγοράσω 1 μόνιτορ για να το βάζω να παίζει τα backing tracks και παράλληλα να παίζω και εγώ με την ηλεκτρική κιθάρα. Ως τώρα την δουλειά την έκανε ο Vox VT40+, μιας και έχει ενσωματωμένη αυτήν την λειτουργία. Αλλά δεν με ικανοποιεί ο ήχος και ψάχνω για κάτι καλύτερο. Εννοείται οτι ψάχνουμε σχετικά φθηνές λύσεις. Καμιά ιδέα; Οι απαιτήσεις μου είναι ιδιαίτερα χαμηλές - την δουλειά μας να κάνουμε ;) Αν υπάρχει ήδη thread, ζητώ συγνώμη αλλά δεν το βρήκα.
Captain Dog Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Ποσα χρηματα διαθετεις? Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire
loukask6 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Ωραία ερώτηση! :) Άντε να φτάσουμε τα 200 Ευρώ (για κάτι καλό?). Εμπιστεύομαι και τα μεταχειρισμένα (ως τώρα έχω καλή εμπειρία από τα μέλη του noiz.)
Captain Dog Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 χτυπα τα... http://smart.noiz.gr/details.php?id=109226 Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire
hyperpanos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Πάρε αυτό να συνδέεις και υπολογιστή και μικρόφωνα και μπάσο και τύμπανα κ.λ.π. http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/PA/Active-systems/_SET_-Fame-Starter-Pack-Pro-incl.-cables/art-PAH288 όχι άλλο κάρβουνο!!!
loukask6 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Στο μυαλό μου είχα κάτι παρόμοιο με τα μεταχειρισμένα KRK που πρότεινε ο Captain Dog αλλά και η λύση του χωριστού ενισχυτή με τα 2 μεγάφωνα δείχνει πιο "μεγάλη" και "πλήρης" ή κάνω λάθος (FAME = NO NAME?)
hyperpanos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2012 Εγώ το έχω κανά δυο χρόνια και είναι μια χαρά. Μην περιμένεις και τρελή ποιότητα ήχου αλλά είναι ικανοποιητικό, καθώς έχει και ένταση ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
loukask6 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2012 Αν μου δίνει ένα κλικ καλύτεςρο αποτέλεσμα από το Vox VT40+ που έχω θα είναι μια χαρά. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση