J's conspiracy Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 ειμαι σε φαση που "συμμαζευω "εναn fender twin reverb silverface 1971 .τον αγορασα μεταχειρισμενο και πανω φοραγε ενα celestion g12m-70 και ενα μαμα fender μαλλον το Oxford 12T6-10 12" ,8ohm και τα δυο .εγω δε γνωριζω πολλα σχετικα .η σκεψη μου ειναι να τον κανω οσο πιο πιστο στην ιδεα (και πραξη) της ιστοριας του twin reverb .οποτε σκεφτομαι να αλλαξω το celestion .απο δω και περα ομως?να ψαξω να βρω ενα ακομα Oxford 12T6 ,που ειναι και δυσευρετα,(αν και απο οτι διαβασα εδω ,δεν τρεφουν ιδιαιτερης εκτιμησης )? να παρω καποιο αλλο ζευγαρι?αν ναι ,ποια?η μουσικη που ασχολουμαι ειναι προς πιο fynky bluesy ηχος αλλα δε θελω να περιοριστω .οποτε ποιο ηχειο για all around original fender twin reverb sound?
J's conspiracy Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 ναι κι ο superfunk αυτα μου προτεινε !το θεμα εινια να παρω ζευγαρι ή ενα να παιξει μαζι με το ηδη υπαρχον?
myster_maze Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Αν σε παίρνει οικονομικά πάρε καλύτερα ζευγάρι.
J's conspiracy Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστω για την απαντηση
myster_maze Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Στην τελική το Oxford σίγουρα θα είναι ταλαιπωρημένο, μην είναι και "εγχειρισμένο".
alderbody Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 Εγω λογω ιδιας εμπειριας θα προτεινω τα Eminence Delta Pro (που έχω στον δικό μου twin). wood matters
J's conspiracy Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2012 εχω ακουσει και για αυτα . νομιζω ομως οτι εχουν την διπλασια τιμη και αρκετο βαρος παραπανω
alderbody Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2012 εχω ακουσει και για αυτα . νομιζω ομως οτι εχουν την διπλασια τιμη και αρκετο βαρος παραπανω ...χμμ καλά σου τα 'πανε :) wood matters
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2012 Εχω βαλει 12'' Cannabis Rex σε δυο φεντερ ενισχυτες με φανταστικα αποτελεσματα ! Ριξτους μια ματια πιστευω αξιζει. https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση