Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

Είδα κ στις αγγελίες τι έχει κ η αλήθεια ειναι οτι μου άρεσαν 2 που ειναι  αριστερά κ βολευουν κιόλας αλλά γενικά με μεταχειρισμένα δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες!

Για κανένα jack n danny έλεγα κ γω αλλα φοβόμουν μηπως δεν κάνουν ουτε για αρχάριο.Τωρα με καθησυχάσατε καπως! :)

Ξέρετε αν μπορώ να παραγγείλω απο Ελλάδα ή μόνο εξωτερικό?

Να'στε καλά για τις απαντήσεις παιδιά

Είσαι αριστερόχειρας, αυτό είναι σίγουρο; J&D μπορείς να πάρεις από κάποια αγγελία- αφού πρώτα βέβαια το δεις από κοντά ότι είναι σε καλή κατάσταση.

ΥΓ: Ε, όχι και... σαντούρι  ;D ;D ;D Μεταλλόφωνο   ;D

all this has happened before and will happen again

Δημοσιευμένο

Είδα κ στις αγγελίες τι έχει κ η αλήθεια ειναι οτι μου άρεσαν 2 που ειναι  αριστερά κ βολευουν κιόλας αλλά γενικά με μεταχειρισμένα δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες!

Για κανένα jack n danny έλεγα κ γω αλλα φοβόμουν μηπως δεν κάνουν ουτε για αρχάριο.Τωρα με καθησυχάσατε καπως! :)

Ξέρετε αν μπορώ να παραγγείλω απο Ελλάδα ή μόνο εξωτερικό?

Να'στε καλά για τις απαντήσεις παιδιά

Δεν θα ήταν καλό προτού παραγγείλεις, να πας σε μερικά μαγαζιά (αν έχεις τη δυνατότητα) και να δοκιμάσεις μερικά μπάσα;

Να έχεις μια πρώτη επαφή, να δεις πως "κάθονται" στο χέρι σου.

Δημοσιευμένο

Σίγουρα θα ήταν καλύτερα για να μην πάρω κ γουρούνι στο σακί που λένε αλλα είναι κάπως μακριά το κοντινότερο μουσικομάγαζο γιαυτό κατέληξα σε παραγγελεία.

TERRY το μεταχειρισμένο jack που λες δυστυχως δεν μπορώ να το δω απο κοντά :( (αν λεμε το ίδιο βέβαια)

Αριστερός δεν ειμαι αλλα εχω ένα θέμα με τα δάχτυλα (του αριστερού)κ σίγουρα βολευει περισότερο να παίζω τις χορδές παρα να πατάω τα τάστα

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...