exarhos Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2012 τελευταιο 'update' ακουσα τις συμβουλες ;) (audio) Minor Senses ~ Super Paradise (AUDIO) www.myspace.com/costaexarhos
haryy Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2012 Πολύ καλύτερα τα πράγματα! Το μόνο που μου λείπει αυτή τη στιγμή είναι να ανέβει λιιιιγο το drumset (0.5-0.8db) και να δώσεις μια "γενναία" αύξηση στα μεσαία του ταμπούρου (2-3db->1kHZ) για να πάρει περισσότερο κρακ και να δέσει με το κομμάτι (μετά ίσως πάρει παραπάνω ένταση το ταμπούρο , οπότε το χαμηλώνεις 1-11/2 db). Ίσως να δώσεις και ένα ντιμπάκι στους 8-10 χιλιόκυκλους σε όλο το ντραμσετ. That's all! Well done! http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio
exarhos Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2013 OP Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2013 Ξανακανω αναφορα στο θεμα για δειτε αν θελετε και το βιντεο! www.myspace.com/costaexarhos
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2013 Εύγε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Ωραιότατο και το βίντεο, όπως άλλωστε και το κομμάτι. :)
samy paraga Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2013 Συμπαθές οβίνδεον,όμορφη παραγωγή μουσικά,συμπαθές και το άσΘμα ;D Όλα καλά πλην του προσωπικού μου γούστου που δεν μου επιτρέπει να πω πως το βρίσκω αριστουργηματικό.............................αλλά εγώ είμαι ένας και στο κόσμο άλλος κανένας ;D ;D ;D Εν ολίγοις άξιοι :) No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση