Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Βλέποντας αυτη την εικονα Μαλλον καταληγουμε στη διαπιστωση οτι η συγκεκριμενη Fender ειναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ καθε....κσυλά... ;D...(μια και δεν εχει μεινει και καθολου ξυλο...μεσα στο σωμα) Λετε ομως παρόλη την έλλειψη...κσυλου να ..βγανει καλο ηχο? ;D Οποιος βρεί βέβαια και ΠΟΙΑ ...ΙΚΕΑ ειναι κερδίζει την απεριοριστη εκτιμηση μου.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 http://www.martystuart.com/zArt-VintageGuitar4-04.htm Aφτό είναι; www.sonicspace.gr
marathon Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Λετε ομως παρόλη την έλλειψη...κσυλου να ..βγανει καλο ηχο? ;D Με 10 κιλά B Bender...τι να το κάνει το κσύλο ρε φίλος? ;D... ...άσε που το βρήκε ο πληκτράς :-* Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
mpikoz Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Το πρώτο σώμα μια χαρά κσύλο έχει ;D ;D ;D ;D broke another g-string
myster_maze Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Σωστά, το σώμα υπάρχει άθικτο απλά έχει προστεθεί δεύτερο πλαίσιο!
Λουκάς Αυγερινός Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Με 10 κιλά B Bender...τι να το κάνει το κσύλο ρε φίλος? ;D... ...άσε που το βρήκε ο πληκτράς :-* Ξύλο ρε παιδιά!!!έλεος!!!!
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Ξύλο ρε παιδιά!!!έλεος!!!! ... ::) φίλος...είναι κσύλο. No mercy ! Καλώς μας ήρθες. Κάνε μια αναζήτηση για τα ''κσύλα''. Μέχρι μπυροποσίες έγιναν..μέχρι live...μέχρι θέματα κλειδώθηκαν...ανακαλύφθηκε το Polotus! www.sonicspace.gr
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Ξύλο ρε παιδιά!!!έλεος!!!! Είναι εσωτερικό αστείο που και εγώ δε το έχω καταλάβει ακόμα :P
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 φίλο ως...είναι κσύλο.Με ωμέγα ;D
immortalx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2012 Ειναι ιδανικη για μεταλ παντως, εχει μπολικο απ'αυτο μεσα της ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση