geodimitri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 εντομεταξύ έχω την ltd ec 1000,που έχει πάνω emg 81,60.ανοίγω απο πίσω και βλέπω μόνο μια μπαταρία μάλλον για τον 81.Η μπαταρία για τον 60 που μπορεί να είναι?! Και οι δύο μαγνήτες χρησιμοποιούν την ίδια μπαταρία. ;)
giwrgos_sd Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 δε το ξερα :P ,άρα όταν έχω στην μέση τον διακόπτη δλδ χρησιμοποιώ και τους 2 μαγνήτες ταυτόχρονα ξοδεύεται περισσότερη μπαταρία?
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ. Πιστεύω ότι θα σου λυθούν τυχόν απορίες. :) http://www.emgpickups.com/pdfs/faq/EMG-FAQ-Battery-Questions.pdf
kbasilis Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Η επαναφορτιζόμενη δεν θα σε βόλευε? Είναι πιο ακριβή(συσκευή κτλ.) αλλά μήπως θα σε βόλευε Flying High Again
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω πάντως ότι διυλίζουμε τον κώνωπα. Η μπαταρία κάνει πολύ καιρό να "τελειώσει". Εκτός πια αν παίζει κάποιος τόσες πολλές ώρες (που και πάλι θα κρατήσει αρκετά). Στην δική μου κιθάρα έκανε 2-3 χρόνια να τελειώσει (1-2 ώρες παίξιμο σχεδόν καθημερινά). Και δεν κατάλαβα διαφορά στον ήχο μέχρι που τα "έφτυσε" τελείως. Τώρα βέβαια εάν ο φίλος ΟP το ψάχνει για κάποιον συγκεκριμένο λόγο πάω πάσο. :)
kbasilis Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Νομίζω πάντως ότι διυλίζουμε τον κώνωπα. Η μπαταρία κάνει πολύ καιρό να "τελειώσει". Εκτός πια αν παίζει κάποιος τόσες πολλές ώρες (που και πάλι θα κρατήσει αρκετά). Στην δική μου κιθάρα έκανε 2-3 χρόνια να τελειώσει (1-2 ώρες παίξιμο σχεδόν καθημερινά). Και δεν κατάλαβα διαφορά στον ήχο μέχρι που τα "έφτυσε" τελείως. Τώρα βέβαια εάν ο φίλος ΟP το ψάχνει για κάποιον συγκεκριμένο λόγο πάω πάσο. :) Οπότε με ένα νορμάλ παίξιμο δεν αξίζει να έχει επαναφορτιζόμενη(από άποψη χρημάτων) μιας και κρατάνε κάμπωσο οι κανονικές? Flying High Again
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Οπότε με ένα νορμάλ παίξιμο δεν αξίζει να έχει επαναφορτιζόμενη(από άποψη χρημάτων) μιας και κρατάνε κάμπωσο οι κανονικές? Έτσι πιστεύω κι εγώ.
darshan Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 giwrgos_sd, βάλε και δεύτερη μπαταρία! πολύ καλύτερος ήχος.
Johnfox07 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 "We do not recommend the use of rechargeable batteries in EMG systems. Although they are compatible electrically, typically you must fully discharge these batteries to preserve long life, which can be problematic in normal usage." Απ'οτι φαινεται εκτος του οτι δεν ειναι πρακτικο, δεν συστηνεται κιολας συμφωνα με το FAQ...
giwrgos_sd Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 άμα βάλω δλδ 2 μπαταρίες 9v παράλληλα θα έχω καλύτερο ήχο??έχει αισθητή διαφορά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση