pericles Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Ωραιος ο Μike ,μεγαλωσε και το σετ του αλλα κατι μου θυμιζει (Τerry Bozzio!! ) στο στησιμο του σετ ;D
pericles Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Terry Bozzio - Cairo Να και ο Terry .Aκουω-διαβαζω σχολια ;D ;D
chiego Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 γιασου terry με τα τσιφτετέλια σου
longshadow Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Aκουω-διαβαζω σχολια ;D ;D Ε, τι να πούμε? Ο ένας παίζει μουσική, ο άλλος παίζει...ασκήσεις.
pericles Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Ε, τι να πούμε? Ο ένας παίζει μουσική, ο άλλος παίζει...ασκήσεις. ΣΥΜΦΩΝΟΙ!!!ποιος ομως παιζει μουσικη;
ippex Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Όλο αυτό το concept με τα σετ που πιάνουν 3 δωμάτια και τους παίκτες ''χταπόδια'' προσωπικά μου προκαλεί ζαλάδα! Είναι ωραίο απο την άποψη του οτι βλέπεις το όργανο σε άλλα επίπεδα, αλλά αξακολουθώ να υποστιρίζω το ''less is more''. Δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκο για να είναι ωραίο..! (Not hatin' just sayin') Και οι 2 είναι παικταράδες πάντως!
longshadow Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 ΣΥΜΦΩΝΟΙ!!!ποιος ομως παιζει μουσικη; Ακολουθεί οπτικοποιημένη λαική παροιμία... (Μερικά πράγματα είναι τόσο...obvious που λένε και στο χωριό μου...) :) ;D
Melodic drummer Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Και οι δύο παπάρες είναι, με τον Μαντσίνι, αρχιπαπάρα! ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
pericles Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Γιατι βρε τι σου εκαναν τα παιδια;
Haris Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Και οι δύο παπάρες είναι, με τον Μαντσίνι, αρχιπαπάρα! Περίμενα ότι ειδικά εσύ θα εκτιμούσες τουλάχιστον τον Bozzio, που έχει ταχτεί στο "melodic drumming". Παρότι κανένας από τους δύο δεν είναι ακριβώς μάι καπ οφ τι, δεν μπορώ να παραβλέψω το ότι ανήκουν στους ντράμερς που έχουν πάει το όργανο στο επόμενο επίπεδο. Something Wicked This Way Comes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση