audiokostas Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Κατατοπιστικότατος. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Guru Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Κατατοπιστικότατος. +1
jimythebest Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Κατατοπιστικότατος. +2 αυριο το μεσημερι με περιμενεις να φερω την ακουστικη μου για ταστα! χαχχαχα Μικρος ο κοσμος!
black_sheep Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 +2 + 4011 ;D μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
kbasilis Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 + 4011 ;D + 7000 :o ;D Flying High Again
kostas80 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 To χω ξαναπεί και το ξαναλέωωωωω .... Όποιος χρειάζεται corian για nuts ας έρθει να πάρει .... ΌΣΟ ΘΕΛΕΙ ( δωρεάν ) . Άν έχει όρεξη ας κάτσει στο μαγαζί να το φτιάξει και μόνος του αν θέλει . Για το βράσιμο του κόκαλου δεν ειρωνευόμουν ... πραγματικά δεν είχα ιδέα ότι βάζεις τσουκάλι στη φωτιά για να φτιάξεις nut ::) www.facebook.com/kostas.antonakopoulos
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Bέβαια είναι περιττό να πω πως όλα αυτά ισχύουν για φρέσκιες χορδές. Οτιδήποτε πάνω από 10-15 ώρες παιξίματος καθιστά την όποια επέμβαση-μέτρηση ανακριβή. Πεστα χρυσοστομε γιατι οταν τα λεω εγω πεφτουν να με φανε... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Πεστα χρυσοστομε γιατι οταν τα λεω εγω πεφτουν να με φανε... ;D Είναι επειδή εσύ μικρός είχες πέσει στη κατσαρόλα με τα κόκκαλα και προκαλείς ένα αίσθημα πείνας εις το αναγνωστικό κοινό ;D ;D ;D No one wants an alien
immortalx Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 Sorry για το μακροσκελές post, ελπίζω να βοήθησα να κατανοηθούν κάποια πράγματα. Άψογη περιγραφή! τα θερμά μου συγχαρητήρια :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση