fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Πολύ ωραίο παίξιμο Γρηγόρη, και πολύ ωραίος ήχος πράγματι. Νομίζω ότι αυτός ο ήχος (που σε πάει σ' αυτό το παίξιμο) σου πάει περισσότερο τελικά από τα blues. Εδώ έχεις θέμα, το επεξεργάζεσαι, το αναπτύσεις, κάτι που δεν έχω ακούσει να κάνεις συχνά στα blues παιξίματά σου. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό και μου λέει ότι είσαι πιο πολύ στο στοιχείο σου σ' αυτό το είδος. Μπράβο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gregg Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 φιλε μου το κατεβασες με torrent η πληρωσες; Οχι, ειναι αγορασμενο. @fusiongtr, να'σαι καλα μαν! Θα ειχε πολυ ενδιαφερον ενα take σου ;) just changed avatar :p
just_me Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 θα το συστηνες? εισαι ευχαριστημενος? το προτιμας απο ενισχυτη? (δεν ηρθε το πμ? νομιζω εχει προβλημα) http://reckoninghour.com/ rEaL mUsIc rEaL nEwS
gregg Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Το θεωρω ενα πολυ καλο vst. Δεν ξερω αν μπορει να αντικαταστησει εναν ενισχυτη πληρως. Σε καποιες περιπτωσεις recording ή και live μπορει να σταθει πολυ καλα. Υπαρχει δωρεαν demo του στην σελιδα της native instruments. Try before you buy. Αυτα. (Το πμ το εστειλα χτες, τσεκαρε μηπως εχεις γεματο inbox) just changed avatar :p
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Άρχικά πήγα να γράψω ότι το κομμάτι συνολικά είναι μπαρούτι. Μετά ήδη και λιγο από το live με τους Noiz Circus, άκουσα και το heavenly και παρότι πολύ περασμένη η ώρα κατέβαλα προσπαθεια να μπω και να γράψω "τι μπαρούτια είναι αυτά!" Μπράβο ρε! Άψογος, είδικα στο slide που είναι και μία από τις σοβαρές επιτομές της κιθάρας :) Σου στειλα ενα ρικουεστ και στο facebook (Τάκης). Άντε γερά! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Επίσης, το "noiz circus finale..." video... το κομμάτι δηλαδή.. απλά δεν υπάρχει. Απίστευτη ατμόσφαιρα και ήχος :) Είναι διασκευή ή δικό σας? Και επίσης, ο audiokostas πως εμπλεκεται? ΥΓ: Σόρρυ αν είμαι λίγο οφφ τόπικ :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
hyperpanos Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Καιρός ήταν Γρηγόρη και για κάτι πιο δυνατό, όλο μπλούζ και μπλούζ ;) ;D ;D ;D Δεν γράφω τίποτα, μόνο στείλε και σε μένα εάν μπορείς το μπακιτράκι :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
gregg Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 @auditorydriving να'σαι καλα φιλε. off topic# Η μουσικη στο φιναλε του noiz circus ειναι ενα σολο πανω σε ενα backing track για να επενδυθει μουσικα το video. Ο Κωστης ειχε τρεξει για την οργανωση και την εκτελεση του ολου φεστιβαλ. off topic# @Πανο να'σαι καλα μαν! just changed avatar :p
gregg Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2012 Να'σαι καλα φιλε Μανο. just changed avatar :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση