AXLNICK Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Αλήθεια ευχζριστημένος από τον blackstar ht-20??? Έχω τον 1ΗΤR και έχω πάθει πλάκα !!! Απλώς λέω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο!!! Sorry για το off the topic!!!
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 Αλήθεια ευχζριστημένος από τον blackstar ht-20??? Έχω τον 1ΗΤR και έχω πάθει πλάκα !!! Απλώς λέω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο!!! Sorry για το off the topic!!! Ναι κάνει για πολλά πράγματα ;) Είναι λίγο ακριβός, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις ;) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Man LP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστώ για τις απαντήσεις κύριοι. αν δεν πάω για το blues deville θα παω για hot rod deluxe.o blues junior δεν μου κανει π.χ. για το περα δωθε του ενισχυτη να πω οτι στο studio που κάνουμε πρόβες εχω ενα peavey classic 50,δεν θα κανει τόσες βολτες. ...ω πανσοφη νυφιτσα
Man LP Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα noiz. τελικά πήρα σήμερα τον peavey classic 30 τρομερός ενισχυτής. ...ω πανσοφη νυφιτσα
Man LP Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2012 ευχαριστώ φίλε. ...ω πανσοφη νυφιτσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση