Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

HAHAHAHAHAHHAHA ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δες την δικιά μου να πάρεις κουράγιο!!! ;)

;D ;D ;D ;DΡε αδερφέ πως το κατάφερες αυτό σαν τον freddie cruger έγινε

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/44/Freddy_Krueger.JPG/250px-Freddy_Krueger.JPG

Flying High Again

Δημοσιευμένο

@just_me

ξέχνα το και θα το συνηθίσεις....άμα τρελάθηκες γι'αυτό..που να συμβεί τίποτα σοβαρό...!

@aris

πρόσεχε με τις παραθέσεις ρε συ

Δημοσιευμένο

@just_me

ξέχνα το και θα το συνηθίσεις....άμα τρελάθηκες γι'αυτό..που να συμβεί τίποτα σοβαρό...!

@aris

πρόσεχε με τις παραθέσεις ρε συ

Όντως είναι θέμα συνήθιας μια σταλιά είναι δεν είναι τπτ το τραγικό απλά είναι καινούρια η κιθάρα είναι το πρώτο χτύπημα και σου την σπάει όταν το βλέπεις.

Flying High Again

Δημοσιευμένο

Το πρώτο χτύπημα πονάει περισσότερο απ' όλα.  :(

Ο πόνος πάει κατευθείαν στην καρδιά!  ;)

Μη στενοχωριέσαι φίλε just_me, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα καθώς πιστεύω πως σχεδόν σε όλους μας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Το χτύπημα πάντως δεν είναι τίποτα το σοβαρό.  :)

Δημοσιευμένο

καλησπερα νοιζαδες! μπαινω στο θεμα γιατι με τρωει εδω και ωρα. καθως επαιζα με την ωραια την κιθαρουλα μου, αποφασισα απο μπλουζιες να το γυρισω λιγο σε μεταλιες και τη στιγμη που εσκυψα για να αλλαξω τις ρυθμισεις του ενισχυτη...εγινε το μοιραιο...χτυπησε η κιθαρα μου στο  γραφειο μου... :'( :'( :'( :'(

η κιθαρα 3 μηνων ειναι ελπιζω να μη με καταραστηκε ο θεος που ηθελα να παιξω λιγες μεταλιες... ;)

πιο κατω θα βρειτε  φοτο με τη ζημια...υπαρχει τροπος να επιδιορθωθει?

ευχαριστω :'(

τα χτυπήματα είναι αυτά που κάνουν μια κιθάρα ξεχωριστή.. άμα δεν είναι κι λίγο χτυπημένη η κιθάρα δεν λέει..μονο εσύ έχεις αυτό το χτύπημα και κανένας άλλος..η κιθάρα πλέον είναι δικια σου

zappin' is good....

Δημοσιευμένο

μαρεσει που παραθεσες ποιος ειναι ο Freddie  ;D ;D ;D ;D

Τετοια μούτρα που έχει(η φώτο μηλάει από μόνη της) είναι να μην τα παραθέσεις? ;D ;D

Από την μια κοιτάς την κιθάρα και από την άλλη τον Freddie και σου φαίνονται σαν διδυμάκια  ;D ;D ;D

Flying High Again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...