menelaos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Χεχεχε, ηλίθιο θέμα ε; :) ¶κουγα σήμερα το Maneater της Nelly Furtado και συνειδητοποίησα ότι η παραγωγή του μου αρέσει πάρα πολύ! Είπα λοιπόν να ρωτήσω και τη γνώμη σας :) Από άλλα φετινά hitάκια; Τι λέτε; edit: μήπως θα ήταν καλύτερα να το έβαζα στο περί ανέμων και υδάτων...; Αν ναι, μετακινήστε το και sorry :(
Silot Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Φέτος ήταν καλύτερη χρονιά σε σχέση με τα τελευταία δύο χρόνια 8) Μου άρεσε η άποψη των Hard-Fi, Snow Patrol στην παραγωγή, έπαθα πλάκα με τις ενορχηστρώσεις στο Playing The Angel των DM, αλλά πραγματικά μου ήρθε απο εκεί που δεν το περίμενα σαν συνολική εντύπωση "πακετου" απο κάτι πρώην electro-γκοθάδες ονόματι Apoptygma Berzerk με το You and me against the world cd τους. Mια απο τις καλύτερες ανεξάρτητες παραγωγές των τελευταίων χρόνων ! Φυσικά τους καλύτερους κιθαριστικούς ήχους για φέτος (μέχρι στιγμής) τους έχει ξανα-μονοπωλήσει ο Matt Belamy των Muse στο τελευταίο ....έπος τους :D Leo got it right the first time
pastelius Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 απο κάτι πρώην electro-γκοθάδες ονόματι Apoptygma Berzerk με το You and me against the world cd τους. Mια απο τις καλύτερες ανεξάρτητες παραγωγές των τελευταίων χρόνων ! Και νυν,θαρρω!Ειναι παντως Ο Apoptygma Berzerk και ειναι πολυ καλος σε αυτο που κανει,η παραγωγη του ειναι φοβερη...Εντυπωση στην παραγωγη μου εκανεν επισης και το καινουριο του Μαζωνακη(εδω γελαμε) χα χα χα με τον ηλιθιο! feel da FUNK blast
menelaos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Φέτος ήταν καλύτερη χρονιά σε σχέση με τα τελευταία δύο χρόνια 8) Μου άρεσε η άποψη των Hard-Fi' date=' Snow Patrol στην παραγωγή, έπαθα πλάκα με τις ενορχηστρώσεις στο Playing The Angel των DM, αλλά πραγματικά μου ήρθε απο εκεί που δεν το περίμενα σαν συνολική εντύπωση "πακετου" απο κάτι πρώην electro-γκοθάδες ονόματι Apoptygma Berzerk με το You and me against the world cd τους. Mια απο τις καλύτερες ανεξάρτητες παραγωγές των τελευταίων χρόνων ! Φυσικά τους καλύτερους κιθαριστικούς ήχους για φέτος (μέχρι στιγμής) τους έχει ξανα-μονοπωλήσει ο Matt Belamy των Muse στο τελευταίο ....έπος τους :D[/quote'] Λοιπόν... Snow Patrol: δε μου άρεσε και τόσο για να είμαι ειλικρινής. Ναι μεν, αλλά.... υποτονικό :( Για DM δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει το cd καθ'ότι ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα. Θα το checkάρω όμως!! :) Apoptygma: γενικώς πολύ dark dance παραγωγές, το cd τους όμως αυτό και πάλι δεν το έχω ακούσει, οπότε επιφυλάσσομαι! Ο Belamy πλάκα πλάκα είναι απίστευτος ο κερατάς! Ενώ οι Muse έχουν ΤΟΝ χαρακτηριστικό ήχο, ενώ τα progressions στα τραγούδια του είναι ΤΕΡΜΑ χαρακτηριστικά, πάντα βρίσκει κάτι καινούριο και μάλιστα σε κάθε cd έχουν νέο ήχο χωρίς να χάνουν τα χαρακτηριστικά τους! Είναι απίστευτο, μετά το absolution έβαζα στοίχημα ότι το επόμενο ή θα είναι εντελώς άσχετο, ή θα είναι εντελώς πατάτα, αλλά με διέψευσε και πάλι.... BTW, πάρα πολύ καλά ΟΛΑ στο hit της χρονιάς, το Hips Don't Lie, εκπληκτικό από όλες τις πλευρές κατά τη γνώμη μου. Πολλά διαφορετικά σημεία, ενδιαφέροντα γυρίσματα, άψογη παραγωγή που σε κρατάει και πολύ διαφορετικό performance από τη Shakira. Πέραν αυτού, και πέραν της Nelly Furtado που όπως έγραψα και πιο πάνω "ξεκίνησε" το thread αυτό (κάθεται δίπλα μου τώρα και μου το ζήτησε το καημένο το nellάκι 8)) ενδιαφέροντα hitάκια ήταν και τα Crazy (Gnarles Barkley) και από τα singles της Madonna κυρίως το Sorry. Υπερβολικά απλό, παρ'όλα αυτά δεν είναι ούτε βαρετό, ούτε κοινότυπο, ούτε μονότονο!
Silot Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Ειναι παντως Ο Apoptygma Berzerk και ειναι πολυ καλοςσε αυτο που κανει' date='η παραγωγη του ειναι φοβερη...[/quote'] Νομίζω πως είναι οι, και όχι ο, για δές εδώ :wink: Leo got it right the first time
menelaos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Νομίζω πως είναι οι' date=' και όχι [b']ο[/b] Νομίζω κατά κύριο λόγο είναι δύο άτομα... Αλλά ας συνεχίσουμε με το βασικό θέμα please ;)
pastelius Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Ειναι παντως Ο Apoptygma Berzerk και ειναι πολυ καλοςσε αυτο που κανει' date='η παραγωγη του ειναι φοβερη...[/quote'] Νομίζω πως είναι οι, και όχι ο, για δές εδώ :wink: Τους ακουγα συνεχεια παλιοτερα και μονο τη φατσα του τυπου εβλεπα παντου.Νομιζω αυτος κανει ολη τη δουλεια..MEA CULPA.. feel da FUNK blast
Silot Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Νομίζω πως είναι οι' date=' και όχι [b']ο[/b] Νομίζω κατά κύριο λόγο είναι δύο άτομα... Αλλά ας συνεχίσουμε με το βασικό θέμα please ;) Eεεεεεε..... για θύμισε μου :lol: :lol: Σοβαρά τώρα, η παραγωγή του Confessions.... της ...θείας :D , είναι καταπληκτική, και το Sorry συγκεκριμένα είναι υπόδειγμα παραγωγής. Βέβαια δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο, σωστά ? Leo got it right the first time
pastelius Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Να μην ξεχναμε και το τελευταιο των R.H.C.P. ... Αν και δεν το εχω ακουσει ολο... feel da FUNK blast
menelaos Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 OP Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2006 Σοβαρά τώρα' date=' η παραγωγή του Confessions.... της ...θείας :D , είναι καταπληκτική, και το Sorry συγκεκριμένα είναι υπόδειγμα παραγωγής. Βέβαια δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο, σωστά ?[/quote'] Σωστά, σωστότατα!! :) Πραγματικά πάντως το Sorry με εντυπωσίασε πάρα πολύ ως κομμάτι, για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω. Είναι εντυπωσιακό πώς μπορείς να φτιάξεις ένα τόσο καλό κομμάτι χωρίς τίποτα το εξωπραγματικό σε επίπεδο σύνθεσης, ακόρντων, ενορχήστρωσης κλπ. Το νέο των RHCP.... Δεν το έχω ακούσει ούτε κι αυτό ολόκληρο.... Αλλά λίγο όπως πάντα δεν είναι απ'όσο έχω ακούσει;; :) Τυπική RHCP παραγωγή, τυπικός RHCP ήχος :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση