TFM Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Μόλις ανέβασα το δεύτερο solo cover μου από το Holy Diver στο youtube, κάθε σχόλιο δεκτό. Επίσης εδώ είναι η playlist με όλα τα covers που έχω ανεβάσει: Guitar Covers [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=5rExtOcTito
neeq Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Πολυ ωραιος, μπραβο. Πάντα το είχα απορία σ'αυτο το κομμάτι αν πληρωσε καποιον keyboardist να του παιξει την εισαγωγη. Αν πηρε δηλαδή καποιος λεφτα για να παιξει αυτο το πραμα :P
TFM Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ, το intro του τραγουδιού είναι εξαιρετικό.
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Πολύ ωραίος φίλε zefs! To συγκεκριμένο είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια από Dio. Και όντως η εισαγωγή τα σπάει!!! ;D ;D ;D
alpatman Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2012 απο τα ωραιοτερα και πιο 'πιασαρικα' κομματια του Dio , θεωρω οτι το 'λιωμενο παγωτο' εχει γραφτει απο καποιον που ειχε ακουσει το κομματι αυτο ως αναφορα το σολο , παλαιοτερα απο οσο θυμαμαι ειχα προβλημα στο να ακουσω τι ακριβως παιζει , να ξεχωρισω δηλαδη καποιες φρασεις του αυθεντικου σολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση