Superfunk Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Wilco - Austin City Limits 2012 - Full Episode Φοβερο Live! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mathematician Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Τι κομματάρα το Black Moon...
matawan Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 ποσο μεγαλη μπαντα. και ο tweedy παιζει εκει ψηλα με τους μεγαλυτερους singers/songwriters. οσο για τον αμπαλο τον nels , κουραστηκα πια, πρεπει να μαθει να παιζει το παλικαρι. κριμα το μποι του. It's a shame stupidity isn't painful.
zappa Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Μακάρι να έχω λεφτά την επόμενη φορά που θα έρθουν ευρώπη, να πάω να τους ξαναδώ. O Tweedy είναι κορυφαίος songwriter και οι υπόλοιποι εκπληκτικές μονάδες που κάνουν ένα κορυφαίο σύνολο. www.facebook.com/pulsedot
kostri Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Ό,τι λάηβ έχω ακούσει από wilco με έχει εντυπωσιάσει. Δεν είναι μόνο λόγω του Nels Cline. Είναι γενικά μια καταπληκτικά δεμένη μπάντα. Και πιο ακουστικοί, πολύ καλοί είναι: Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster.
indie-anos laternative Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2012 Φοβερή μπάντα. Εδώ και πολλά χρόνια σε ψηλό επίπεδο. Σταθερή αξία. Μου τη δίνει που δεν τους έχω δει live ακόμα... :(
zappa Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2012 Wilco - Full Show - Live 1999 Η πρώτη τους εμφάνιση στο ACL το 1999. www.facebook.com/pulsedot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση