araxtos Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα guys! Έχω φάει 'σκάλωμα' με το κομμάτι παραπάνω και έχω μια απορία. Το κομμάτι είναι 7/8 ή 4/4? Μη βιαστειτε να απαντήσετε.. Το refren είναι ξεκάθαρα 4/4 αλλά το υπόλοιπο?
gvour Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Νομιζω φιλτατε οτι το κουπλε ειναι 7αρι οπως σωστα ειπες και 4αρι το ρεφραιν οπως παλι σωστα ειπες.
araxtos Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 OP Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Ωραία το μπάσο παίζει 7/8 στο couple. Τα τύμπανα τι παίζουν τότε στο couple? Προσπαθώ να παίξω κ εγώ από πάνω (το μπάσο) κ κάπου το χάνω (με μπερδεύουν τα τύμπανα μάλλον). Έχω την αίσθηση ότι παίζει 4/4
neeq Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Ωραία το μπάσο παίζει 7/8 στο couple. Τα τύμπανα τι παίζουν τότε στο couple? Προσπαθώ να παίξω κ εγώ από πάνω (το μπάσο) κ κάπου το χάνω (με μπερδεύουν τα τύμπανα μάλλον). Έχω την αίσθηση ότι παίζει 4/4 Γιατι μπερδευσαι? Ειναι ξεκάθαρα 7/8 τα τυμπανα στο κουπλε :)
funky_bassman Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 7αρι το κουπλέ... Μέτρα το 1-2-3-4-1-2-3 και θα σου βγει... LA ROJΑ ARMADA
warwickplayer Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2012 Επ ευκαιρία να ξανα-ματα-αναφέρω πόσο μακάκες μείναμε με την εμφάνιση του Smith στο ΟΑΚΑ...Απίστευτος drummer...είχε δίπλα και ένα κρουστό και σίγουρα έχει πάρει ρυθμολογία απ αυτόν.Γενικά έχει ανεβάσει επίπεδο τα τελευταία 10 χρόνια I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση